Özel bankalar arasında yer alan ve her sene büyüme oranını artırmaya çalışmakta olan Denizbank boş pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte ve bu pozisyonları alarak müşteri memnuniyetini artırmaya çalışmaktadır.

Denizbank resmi internet sitesi aracılığı ile banka memur personeli alımı pozisyonlarını duyurmakta olup açık pozisyonlarını ise interatif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Denizbank tarafından yapılan yeni açık pozisyonların ilanı ile bankanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağı görülmektedir.

Açık Kadro Sayısı: 30'a Yakın

Denizbank'ın interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmuş olduğu açık pozisyonlara bakıldığında 30'a yakın kadro için banka memur personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır.

MS Teknolojileri Sistem Mühendisi
Yazılım Mühendisi (Engelli Kadrosu)
İş Analisti (Engelli Kadrosu)
Dijital Bankacılık Yazılım Mühendisi
Ödeme Sistemleri Yazılım Mühendisi
İş Analisti
Sistem Mühendisi
Veri Depolama Sistem Mühendisi
.Net Yazılım Mühendisi
Hazine / Menkul İş Analisti
BT Güvenlik Risk Yöneticisi
Uygulama Yönetimi Sistem Mühendisi
Veritabanı Mühendisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Denizbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Gerekli nitelikler Denizbank'ın iş ilanlarında belirtilmiş olup müracaatlar için aşağıda ki linkleri takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/5E5Fg0