Denizbank tarafından ilgili kariyer sitesinde ağustos ayı itibari ile yayınlanan ilanlarda farklı kadrolarda, farklı şehirlerde istihdam edilmek üzere personel alımları gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Banka tarafından yayınlanan ilanlar ve ilanlara ilişkin detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

İletişim Merkezi Asistanı

İlgili pozisyon için adayların en az lise mezunu,28 yaşını aşmamış, vardiyalı olarak çalışabilecek, MS Office programlarına hakim, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecili olmak şartları aranmaktadır.

Üst Düzey Yönetici Asistanı

Kadro için adayların Çok iyi derecede (yazılı ve sözlü) İngilizce bilen, tercihen üniversite veya MYO mezunu, en az 3 yıl yönetici asistanlığı deneyimi bulunan, planlama ve organizasyon becerisine sahip, sözlü ve yazılı iletişim yeteneği kuvvetli,MS ofis programlarına hâkim olmak şartları aranmaktadır.

Net Yazılım Mühendisi

Adayların kadro için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun, tercihen bankacılık sektöründe Temel bankacılık/ krediler / takip süreçleri alanlarından birinde en az 2-3 yıl .Net üzerine geliştirmeler yapmış olmak, erkek adaylar için askerlik sorunu olmamak şartlarının sağlaması gerekmektedir.

Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticisi

İlgili alımda adayların Üniversite mezunu,KOBİ Bankacılığı alanında en az 3 yıl Şube deneyimi olan,KOBİ ürünlerine hakim ve satış bilgisine sahip,MS Office uygulamalarına hakim,İnsan ilişkilerinde başarılı,Takım çalışmasına yatkın,Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi

Alım için adaylardan lisans mezunu olma, Düzey 3” ve/veya “Türev Araçlar” lisanslarına sahip, özel Bankacılık alanında en az 5 yıl deneyime sahip,İyi derecede İngilizce bilen,MS Office uygulamalarına hakim, aktif satış ve pazarlama yapabilecek,Bodrum'da ikamet eden veya edebilecek,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Mobil Bankacılık Yönetmeni

İlgili alım için adayların Dijital Bankacılık, Mobil Bankacılık veya Dijital Ürün Yönetimi alanında minimum 5 yıl ürün/kanal yönetimi, iş geliştirme deneyimine sahip olmak, İyi derecede sözlü yazılı İngilizce bilen, Analitik araçları (Google Analytics, Firebase, Adobevs) kullanabilen olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilanlara başvuru için: https://bit.ly/31balzS

Editör: TE Bilisim