Banka Personel alımları son hızı ile devam ediyor. Son 3 günden beri DenizBank personel alım ilanları arttı ve 20 farklı pozisyon ile çok sayıda personel alımı yapılıyor. Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgi verip sizleri ilanlara ulaştıracağız.

Genel Olarak DenizBank'tan bahsedecek olursak, DenizBank Türkiye genelinde 81 ilde yüzlerce şubesi ile hizmet veren ve Türkiye'nin önde gelen bankalarındandır. DenizBank 1938 yılında Devlet bankası olarak kurulmuştur.  Bu yönde 2019 yılı itibari ile de yeni açtığı şubelerine veya mevcut şubelerindeki personel ihtiyacını gidermek için yeni ilanlar yayımladı. 3 günde yayımlanan yeni ilan sayısı 20 ye ulaştı ve bu yönde personel alımları yapılıyor.

HANGİ POZİSYONLARDAN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

DenizBank toplamda 20 yeni ilan ile onlarca personel alımı yapılacak. İşte alım yapılacak pozisyonlar şöyledir; .Net Yazılım Mühendisi, SQL Yazılım Mühendisi, Agile Süreç Yöneticisi , İletişim Merkezi Pos Destek Müşteri Temsilcisi, Resmi Raporlama Yönetmeni ,Uluslararası Raporlama ve Konsolidasyon Yönetmeni, Analytical CRM Sr. Specialist/Vice President, Bireysel Krediler Tahsilat Asistanı, Innovation Management Sr.Specialist/Vice President, Telefonda Satış Temsilcisi, Planlama ve Analiz Uzmanı/Yetkilisi, Perakende Krediler Performans Yön Uzmanı/Yetkilisi, Risk Modelleri Validasyon Uzman Yardımcısı, Yönetici Asistanı, Yedekleme Yönetimi Sistem Mühendisi, İletişim Merkezi Asistanı / İngilizce, Mobil Satış Temsilcisi - İstanbul, Mobil Satış Temsilcisi pozisyonlarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

DenizBank Personel alım ilanlarına başvuru yapacakların genel olarak taşımaları gereken nitelikler, 30 yaşını aşmamış olmak, Diksiyonu düzgün ve iletişimi güçlü, Başarı odaklı çalışabilecek, Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen, Takım çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak, En az lise mezunu olmak, Vardiyalı olarak çalışabilecek olmak gibi genel nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilanlar çeşitli kariyer sitelerinde veya DenizBank'ın kendi sitesinde ilan edilmiştir. Başvurular sadece Online olarak yapılacak olup, şubelere veya müdürlüklere yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Aşağda sizlere ilgili ilanların başvuru bağlantısını paylaşıyor olacağız.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.kariyer.net/firma-profil/denizbank-2494-16410

Yukarıdaki bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim