Burgan Bank Personel Eleman Alımı 2015

Burgan Bank personel eleman alımı yapıyor.  Burgan Bank bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Türkiye geneli genel başvuru ilanı alımı yapıyor. Sizde Türkiye'nin neresinde olursanız olun başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sizde Burgan Bank ailesine katılarak bankacılık kariyerinizi bu yönde büyütebilirsiniz. Burgan Bank bünyesine dahil olmak için alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, iş tanımına, aday bilgilerine, ilan bilgilerine, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Genel nitelikler:

“Güçlü bir bölgesel marka olan Kuveyt merkezli Burgan Bank Grubu, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da faaliyet gösteren önemli bankacılık gruplarından biri olup, her geçen gün daha fazla sayıda kurumsal, ticari, özel ve perakende bankacılık müşterisine hizmet vermektedir. Yatırım yaptığı beşinci ülke olan Türkiye’de de Burgan Bank markası ile hizmet verirken, müşterilerinin hedeflerini kendi merkezine koyarak ‘size odaklı bankacılık anlayışı’ ile hareket etmekte, bankacılık sektörüne yeni ürün ve hizmetler sunarak müşterileriyle uzun soluklu ilişkiler kurmayı hedeflemektedir.”

GENEL BAŞVURU niteliğinde düzenlenmiş bu ilana yapılan başvurular, Kurumumuzda oluşabilecek açık pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir. Çalışmak istediğiniz bölümü ve ili belirten ön yazı ile başvurunuzu gerçekleştirmenizi rica ederiz. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Pozisyon Hakkındaki Diğer Bilgiler Şehir/Ülke: Türkiye Firma Sektörü: Bankacılık Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı İş Alanı: Genel Başvuru Pozisyon Seviyesi: Uzman Aday Bilgileri Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar Eğitim Seviyesi: Meslek yüksekokulu (Mezun), Üniversite (Öğrenci), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Öğrenci), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora (Öğrenci), Doktora (Mezun) İlan Bilgileri İlan ilk yayın tarihi bilgisi: 02.04.2014 İlan Güncelleme Tarihi: 04.03.2015 İlan kapanma tarihi bilgisi: 09.04.2015 Burgan Bank iş başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.kariyer.net/burgan-bank-a-s/genel-basvuru-is-ilani-i1160626/?tmpsno=1&aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&refno=8735_17959