Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulan sayısız özel bankalardan bir tanesi olarak görevlerine devam etmekte olan Burgan Bank Türkiye geneli 43 farklı şube ile hizmetlerini sürdürmekte olup son aylarda yaptığı kampanyalar ve uygun faiz oranları ile müşteri hacmini geliştirmeyi başarmaktadır.

Müşteri hacmini geliştiren, yatırımlarını artıran ve şube sayısını da geliştirmekte olan Burgan Bank açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup banka memuru alımı ilanları Burgan Bank tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre bankanın memur alımı yapacağı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK KADROLAR NELERDİR?

Burgan Bank açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için banka memuru alımı yapacak. Peki alınacak olan kadrolar nelerdir? Buna göre kredi analitiği ve raporlama yöneticisi, ptt kanal yetkili yardımcısı, direkt satış temsilcisi, bireysel/özel bankacılık portföy yöneticisi, yasal raporlama ve kamuyu bilgilendirme yöneticisi, iç kontrol merkezi kontrolör/kontrolör yard., insan kaynakları destek hizmet görevlisi (engelli), iletişim merkezi müşteri temsilcisi, yönetici asistanı gibi kadrolara memur alımı yapılmaktadır.

BAŞVURU ve ARANAN ŞARTLARIN DETAYLARI NEDİR?

Burgan Bank yukarıdaki kadrolar için banka memur alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların diksiyonu düzgün olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, genç ve dinamik olmak,, ekip çalışmasına yatkın olmak, yazılı ve sözlü iletişim becerisi iyi olmak, iyi derece bilgisayar kullanabilir Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi genel şartlar aranmakta olup başvuru yapacak olan adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/zE6fcr linkini yapıştırması ve git butonuna basarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim