Burgan Bank Türkiye genelinde bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere personeller alacak.

Merkezi Kuveyt'te bulunan Burgan Bank finans kuruluşu olarak 35 yıllık geçmişe sahip, Türkiye'de bazı illerde bulunan şubelerinde personel ihtiyacının giderilmesi için 24 farklı ilan yayımlandı. Alım yapılacak pozisyonlar hangileri?

BURGAN BANK ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR;

Burgan Bankası İstanbul Avrupa Yakası ve Asya Yakası, Eskişehir, Bursa, Adana illerinde görevlendirmek üzere Tekstilkent Şube Ticari Portföy Yöneticisi, Denetim Kontrol Yetkilisi, Pendik Ticari Bankacılık Portföy Yönetcisi, Ümraniye Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, Yasal Raporlama ve Kamuya Bilgilendirme Yöneticisi, Güneşli Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, Dış Ticaret Yetkilisi, Bireysel Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi, Altunizade Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, Adana Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, Kozyatağı, Eskişehir, İkitelli Bursa illerinde Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi, Genel Müdürlük Kıdemli Müfettiş kadrolarında alımlar yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

24 Farklı ilanda belirtilen ilan özel şartlarını taşımak, Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi başvuruları için; adaylardan erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, iyi derece İngilizce bilmiş olmak, satış ve pazarlama teknikeri konusunda bilgi sahibi olmak, sözlü ve yazılı iletişim gücüne sahip olmak, 4 yıllık Mühendislik, İBFF, veya ilgili bölümlerden mezun olmak şartı aranmakta, Tecrübe şartında ise bazı pozisyonları için en az 5 yıl tecrübe şartı aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kariyer ilan sitesi üzerinden alımlara başvuru yapılabilecek. Aşağıdaki linki tarayıcıdan açmak ardından ilgili ilanların son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir.

Başvuru için ilan: https://goo.gl/rjXER6

İŞİN OLSA