Ziraat Bankası memur alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan Banka Personel Alımı ilanına göre Ziraat Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı birimlerinde ve farklı şehirlerdeki Şubelerde ve genel Müdürlüklerde 230 kişilik boş kadro ile Banka Memuru Alımı yapılacak. Başvuruların 09 Mart 2021 tarihi ile başlaması ile başvuru süreci hala devam etmektedir. Peki başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılacak?

BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Ziraat Bankası Alımları için başvuruları 09 Mart 2021 tarihi ile başladı ve en geç 26 Mart 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece son başvuru günü saat 23:59 a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

Ancak adaylar başvuru için belirtilen 195 TL ücreti ödemeleri gereklidir. Başvuru ücreti Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir.

HANGİ BİRİMLERE BANKA MEMURU ALIMI YAPILACAK?

Ziraat Bankası farklı birimlerinde görevlendirmek için 230 kişilik kadro ile alım yapacak. Bu doğrultuda alımlar Bakaya, Teknoloji A.Ş. ye ve Katılım Bankasına yapılacak. Kontenjana göre dağılım ise,

Ziraat Bankası A.Ş 20 Müfettiş Yardımcısı alacak.

Ziraat Bankası 80 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Ziraat Teknoloji A.Ş. 30 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Ziraat Katılım Bankası 100 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Ziraat Bankasının 230 Banka memuru alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 01 Ocak 1991 tarihi ve sonrası doğumlu olmak ( 30 yaşını doldurmamış olmak ) gereklidir.

Eğitim olarak ise adayların Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmaları gereklidir.

KPSS ŞARTI ARANMAYACAK!

Banka Memuru alımları için adaylardan KPSS şart aranmıyor. KPSS siz Memur Alımı yapılacak olup adayların belirtilen diğer özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde adaylara sınavlar yapılacak. Peki sınav konuları nedir? Sınavlar ne zaman? Aşağıdaki bağlantıları kullanarak detayları inceleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası İstanbul'da 20 Müfettiş Yardımcısı Alımı Sınav Konuları Nedir?

Ziraat Bankası 80 Uzman Yardımcısı Alımı Sınav Konuları Nedir?

Ziraat Teknoloji 30 Uzman Yardımcısı Alacak! Sınav Konuları Nedir?

Ziraat Katılım Bankası 100 Uzman Yardımcısı Alımı Sınav Konuları