Banka Personel Alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre İş Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde Şoför Alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar Türkiye İş Bankasına yapılacak olup adaylara başvuru sonrası Şoförlük sınavı yapılacak. Ayrıca alımlar 5 farklı ilde yapılacak olup haberimizin devamında Alım yapılacak illeri, Başvuru şartlarını ve diğer detayları paylaşacağız.

Hangi İllerde Şoför Alımı Yapılacak?

İş Bankası Şoför Alımı için alımlar;

  • Adana,
  • Bursa,
  • Diyarbakır,
  • İstanbul,
  • İzmir,

illerinde yapılacak.

İş Bankası Adaylardan Hangi Nitelikleri Arıyor?

İş bankası adaylardan bazı şartlar arıyor. Bu bağlamda adaylar başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Alım yapılacak olan ( Adana, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir) illerinde ikamet etmek veya ikamet edebilecek olmak, Sağlık açısından Türkiyenin her yerinde görev yapabilecek durumda olmak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta görev yapıyor olmamak, 12.03.2023 tarihine kadar geçerli bir psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine, SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak,

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Daha önce yapılan Şoför, Özel Güvenlik Görevlisi veya Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) işe alım sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, 2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı ehliyet veya 2017 yılından sonra alınmış en az D1 sınıfı ehliyet sahibi olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Devam Ediyor!

İş Bankası Şoför alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 12 Şubat 2021 tarihi ile başlamıştır. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 05 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvuru süreci hala devam etmekte olup başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını sadece sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir.

İLANIN DETAYLARI: www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/Documents/iste-kariyer/sofor_2021.pdf