Kamu ve özel bankaların güvenliğinin sağlanmasında özel güvenlik personelleri istihdam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde İş Bankasına bankacı personel dışında güvenlikçi alımları yapıldığını aktarmıştık.

Bankanın özel güvenlik bölümlerinde istihdam edilmek üzere çok sayıda alımlar yapılacak. Adaylar başvuruların ardından yazılı ve sözlü sınavdan başarılı olmaları gerekli olacak.

Başvuru şartları belli oldu. Buna göre T.C. vatandaşı olmak, yaş şartında 15 Kasım 1990 ve sonrasında dünyaya gelmiş olmak, özel güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak, sertifikanın geçerlilik süresine en az 15 Kasım 2019 tarihine kadar devam etmek gerekmektedir. Askerliğini 15 Kasım 2018 tarihi itibari ile tamamlamış olmak, İş Bankasının sınavlarından daha önce elenmemiş olmak, affa uğramış olsalar dahi herhangi bir suçtan hapis cezasına hüküm almamış olmak şartları aranmaktadır. Vardiyalı çalışmaya uygun, sağlık durumunun ülke genelinde çalışmaya uygun olması, İstanbul ilinde ikamet ediyor olması istenilmektedir.

BAŞVURULAR;

Sınav 15 Kasım tarihinde İstanbul ilinde yapılacak. Adayların 9 Kasım tarihine saat 12:00'a kadar başvurularını tamamlamış olmaları istenilmektedir. Başvurular sadece internet ortamından alınacak.

Erkek özel güvenlik görevlisi alımlarında ne kadar personel istihdam edileceği belirtilmedi. Buna göre başvuru yapan, yazılı, sözlü aşamalarından başarı ile geçen adaylar arasından kadro doğrultusunda istihdam edileceği belirtildi.

İlan detayları

İŞİN OLSA