Son dönemlerde ilgi gören ilanlardan olan banka memuru alımlarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde 5 banka bünyesine memur personel alımı yapıldığına değinmiş, ilanların başvuru bilgilerine yer vermiştik. Çok sayıda kişinin başvuru yapacağı tahmin edilen bu ilanlarla alakalı, gündeme yeni bir ilan daha yansıdı. Fibabanka bünyesine en az önlisans mezunu olan adaylar arasından 200 banka memuru alımı gerçekleştirilecek olup, başvurular İŞKUR üzerinden alınacaktır.

FİBABANKA 200 MEMUR ALIMI YAPACAK  - BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

İŞKUR' da ilana çıkan Fibabanka, 200 banka memuru personel alımı yapacaktır. Yayımlanan ilanlar dahilinde adayların başvuruları alınmaya başlamıştır. 200 banka memuru personel alım ilanıyla alakalı adaylarda aranan başvuru koşullarının ortak noktaları şöyledir; kamu haklarından mahrum olmamak, T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmamak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak ve güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş olmak, dış görünüşüne dikkat etmek, mesai saatlerine özen gösterecek olmak, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı benimsemiş olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, bilgisayar kullanımını bilen ve MS-Office programlarını kullanabilen, müşteriyle ikili diyaloglar kurabilecek kişiler olması istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

İŞKUR açık iş ilanları sayfasına giriş yapıldıktan sonra arama bölümüne Fibabanka yazılması yeterli olmaktadır. Yayımlanmış tüm ilanlar karşınıza çıkacaktır. İŞKUR il ve ilçe müdürlüğünden yapılacak başvurularda, mutlaka ilan numarasını not etmenizi öneriyoruz. Bu sayede mağduriyetlerin önüne geçilmiş olacaktır.

UYGULAMALARI İNDİR - BANKA MEMURU ALIMLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim