Nisan 2020 itibari ile özel sektör bankalarda da personel alımları gelmeye devam ediyor. İlgili kariyer sitesinde yayınlanan en son ilanlarda farklı pozisyonlarda uzman ve gişe yetkilisi yardımcılığı alımları yapılacak olup bu kapsamda ise adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Banka tarafından Şanlıurfa’da istihdam edilmek üzere Gezici Gişe Yetkili Yardımcısı alımı yapılacak olup adayların Üniversitelerin ilgili, Örgün 4 yıllık Lisans bölümlerinden mezun,Seyahat engeli olmayan,Bankanın tüm şubelerinde görev alabilecek olma şartlarını sağlaması gerektir.

İlana erişmek ve başvuru yapmak için: https://bit.ly/2UT2S4h

Banka tarafından aynı zamanda IT Güvenlik Uzmanı Yardımcısı alımı da yapılacak olup adayların Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya muadili mühendislik bölümlerinden mezun,Banka Güvenlik Sistemleri yönetiminden sorumlu olmak üzere yetiştirilecek,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,İyi derecede İngilizce bilen olma şartlarını sağlaması gerekir.

İlan için: https://bit.ly/3agqMMM

Aktif Yatırım Bankası

Aktif Yatırım Bankası tarafından İstanbul’da istihdam edilmek üzereMali Kontrol Uzman Yardımcısı alımı yapılacak olup adayların Üniversitelerin İktisadi İdari Bilimler fakültelerinden mezun, En az bir yıl finans tecrübeli, takım çalışmasına yatkın, finans departmanında kariyer yapmak isteyen ve MS Office uygulamalarına hakim olan adaylar alınacaktır.

İlan için: https://bit.ly/2VnCH72

Anadolubank

Banka tarafından Hazine Uzman Yardımcısı alımı yapılacak olup Üniversitelerin Mühendislik, Matematik, İstatistik, Ekonomi ve İşletme bölümlerinden mezun, yeni mezun ya da Banka ve aracı kurum hazinelerinde en fazla 2 yıl tecrübeli,İyi düzeyde türev ürün, finansal matematik ve hazine bilgisi olan, Tercihen Pyhton, Visual Basic, R gibi yazılım dilleriyle ilgili bilgi sahibi, MS Office uygulamalarına hakim, ileri seviyede excel kullanabilen, iyi seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi olan adaylar alınacaktır.

İlan için: https://bit.ly/2UqZtu

Editör: TE Bilisim