Özel sektör kurumları arasında yer alan bankalara farklı pozisyonlarda personel alımları devam ediyor. Bu noktada ilgili kariyer sitesinde yayınlanan yeni ilanlara göre adaylar farklı şehirler ve başvuru şartlar ile bankalar bünyesinde istihdam edilecek olup bu noktada Yapı kredi, TEB, Garanti, Akbank, Türkiye Finans Bankaları çağrı merkezi yetkili, personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Garanti Bankası

İlgili bankanın ilanına göre lisans ya da meslek yüksekokulu mezunu, 30 yaşını geçmemiş, İstanbul’da veya Sivas’ta ikamet eden, askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan, Günde 6,5 saat olmak üzere haftada 6 gün çalışabilecek olan, iletişim becerileri kuvvetli, ikna kabiliyeti gelişmiş olan adaylar çağrı merkezi veya telefon bankacılığı müşteri temsilcisi olarak görevlendirilecektir.

İlanlara ulaşmak için: http://bit.ly/2IZiDC6

TEB Bankası

TEB tarafından çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı gerçekleştirilecek olup adaylardan; Eskişehir’de ikamet eden,Üniversite mezunu veya öğrencisi,MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,7/24 vardiyalı çalışma yapısına uygun,Diksiyonu düzgün,Müşteri odaklı çalışabilecek, ikna kabiliyeti yüksek,Değişime uyumlu, zaman planlaması yapabilen,İletişim becerisi yüksek ve sabırlı,Satış yapabilecek ve hedefli çalışabilecek,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli şartlarını sağlamaları istenmektedir.

İlana ulaşmak, başvuru yapmak için: http://bit.ly/376Q8LR

Türkiye Finans Katılım Bankası

Banka tarafından gelen çağrı yetkili yardımcısı alımı gerçekleştirilecek olup bu noktada adayların Önlisans / Lisans mezunu veya üniversitede devam zorunluluğu olmayan yüksek lisans öğrencisi,İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden,Telefonda iletişim yeteneğine güvenen,Vardiyalı çalışabilecek olması gerekmektedir.

İlan ulaşmak için: http://bit.ly/2rsWlCJ

Akbank

Banka çağrı merkezi yetkili alımı gerçekleştirecek olup adaylardan 1991 ve sonrası doğumlu olma, lisans veya ön lisans mezunu olma, erkekler için askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecilli olma şartlarını sağlamaları istemektedir.

İlana ulaşmak için: http://bit.ly/2s9g7nb

Yapı Kredi

Yapı Kredi tarafından müşteri iletişim merkezi yetkilisi alınacak olup adaylardan yeni mezun ya da 1 yıla kadar deneyimli, diksiyonu düzgün, telefonda iletişim yeteneği güçlü, sözel ifade becerisine sahip, satışa yatkın, vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olma şartlarını yerine getirmeleri istenmektedir.

İlana ulaşma için: https://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-musteri-iletisim-merkezi-yetkilisi-gebze-2378237

Editör: TE Bilisim