Bankalara binlerce kişilik personel alımları yürütülüyor. Bu alımlar 2019 yılına giriş yapmamızla beraber hız kazandı ve bankalar yeni yılda personel ihtiyaçlarını karşılamak için art arda ilanlara çıktılar. Tüm bankalar resmi kariyer sayfaları üzerinden ve özel kariyer siteleri üzerinden ilanları yayımlamaya başladılar. Banka personeli olmak isteyen kişilere yönelik başvuru koşulları, aranacak şartlar, ilanlara başvuru süreçleri, bilinmesi gereken ek nitelikler ve diğer detaylara haberimizde yer vermeye çalışacağız...

İLANLAR ART ARDA YAYIMLANDI

Binlerce kişilik banka personeli alım ilanı yayımlanmış durumda. KPSS şartsız olarak gerçekleştirilen banka memuru alımlarında adayların T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, kamu zararına faaliyette yer almamış olması, iletişim becerileri gelişmiş olması, kamu kurumlarındaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış, işine son verilmemiş olmak şartlarıyla alımlar yapılmaktadır. Yürütülecek bu alımlar için belirtilen bölümlerden mezun olunması, takım çalışmasına yatkın olması, temsil ve muhakeme yeteneklerinin yüksek olması, iletişim becerileri gelişmiş olması ve güleryüzlü hizmet anlayışını benimsemiş olması gibi ek nitelikler de istenmektedir. İlanlara başvuracak adayların belirtilen tüm şartları taşımaları gerekli olup, ilan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan adayların kazanılmış hakları sonradan iptal edilmektedir. Başvurularda adayların eksiksiz, güncel ve doğru bilgi verdiğinden emin olması gerekmektedir.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Yayımlanan bankacılık personeli alımlarına aşağıda yer alan bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.Bu bağlantıda çok sayıda banka ilanları yer almakta ve alım yapan bankalar için başvuru adresleri de bulunmaktadır. Binlerce kişilik banka personeli alımı için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi ve anında cep telefonunuza bildirim almayı unutmayınız.

İlanlar için tıklayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim