Her geçen gün yeni banka personel alımı ilanları yayımlanıyor. Bankalar farklı pozisyonlarda ve niteliklerde yayımladıkları bu ilanlar ile Türkiye genelinde bulunan Şubelerine banka personeli alımı yapıyorlar. Alımı yapılan bu pozisyonlardan olan Güvenlik görevlisi alımları oldukça ilgi çekiyor ve bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere Banka personel alımları hakkında detaylı bilgi vermeye karar verdik.

Türkiye genelinde bulunan farklı bankalar şubelerine güvenlik görevlisi alıyorlar. bankalar ihtiyaç doğrultusunda ilgili platformlar üzerinden veya kendi İnternet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar kapsamında Banka Güvenlik Görevlisi Alımları yapıyorlar. Bankalarda çalışan güvenlik görevlileri bazı sorumluluklarını yerine getirmeleri gereklidir. haberimizin devamında başvuru şartları, nasıl başvuru yapılacağı ve diğer detaylar hakkında bilgiler vereceğiz.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ HİZMETİ NEDİR ?

Bankalarda görev yapacak banka güvenlik görevlileri bankalarda bazı sorumlulukları göz önüne almaları gerekmektedir. Bu bağlamda en önemli unsurlardan birisi olan bankanın güvenliğini sağlayacak olmaları, X-ray sistemi giriş çıkışları kontrol edecek. Bankaya gelecek olan müşterileri ilgili birimlere yönlendirmek ve bankalarda oluşacak güvenlik sorunlarında düşünmeden müdahale edebilmeleri gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Güvenlik görevlisi alımlarına başvuru yapacak adaylardan. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Güler Yüzlü olmak, Dinamik olmak, Sağlık bakımından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 5188 sayılı yasa kapsamında 5 yıl geçerli silahlı özel güvenlik kimlik belgesi olan ve Vardiyalı çalışmaya uygun olmak, Belirtilen yaş şartını taşımak, X-Ray Güvenlik Kontrol Cihazı sertifikası olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Bankaların güvenlik görevlisi alımlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Sonrasında ise başvurularını belirtilen son başvuru tarihine kadar bankanın resmi İnternet sitesi üzerinden yapmaları gereklidir.

Şu anda Deniz Bank Güvenli görevlisi alımı yapılıyor ve bu ilana başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

MAAŞLARI NE KADAR ?

Bankalarda çalışan güvenlik görevlileri çalıştıkları bankaya bağlı olmak kaydı ile 2500 TL maaş ile 3500 TL maaş arasında maaş imkanına bağlıdır. Ayrıca bankalar özel olduğu için maaş konusu tamamen bankanın uyguladığı prsesödüre bağlıdır.

Ayrıca aşağıdaki bağlantı sayesinde yeni yayımlanacak banka güvenlik görevlisi alımlarından, Banka personeli alımlarından ve diğer kurum veya kuruluşların yayımladığı güvenlik görevlisi alımlarından haberdar olabilirsiniz.

BANKA PERSONEL ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim