Arap ve Türk Bankası Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye arasındaki gerçekleştirilen ticari işlemlerde uzmanlaşan bir bankadır. Ve bu banka bu anlamda kurulan ilk banka özelliğini taşımaktadır. Kurulmasının amaçlarından biri olarak bu yukarıda saydığımız 3 bölge arasındaki ticareti sağlamak ve bölge ilişkilerini üst düzeyde tutmaktır. Banka kurulduğundan bu yana yaklaşık olarak 30 senedir varlığını aktif olarak sürdürmektedir. Personel yapısı uzman kişilerden oluşan ve başta İngilizce olmak üzere, Arapça, İtalyanca, Fransızca gibi dillere hakim bulundukları bölgeleri avuçlarının içi gibi bilen öncelikleri müşteri memnuniyeti olan ve gerektiğinde en kıza yoldan en etkili çözümler üretebilen bir bankadır. Şu ana kadar da dünya üzerinde 35 farklı ülkeye yayılan ve hizmet veren şubeleri ile yaklaşık olarak 300'ü geçen muhabir ağı ile yayılmışlardır. 

Personel Alımı Faaliyetleri Başladı!

Arap Türk Bankası Personel Alımı 2023 yılında yeni açacağı kadroları ile yeni istihdam alanları sağlamaya devam etmektedir. Açacağı yeni şubeleri ile sektörün daha da genişlemesine ve daha çok insana ulaşmayı hedeflemektedirler. Bu amaçla yeni girişimci ve genç ruhları bünyelerine katmayı planlarlar.

Aktf İş İlan Listesi Nedir?

  • Kredi Tahsis Yönetmeni
  • Kredi İstihbarat ve Finansal Analiz Yönetmeni
  • Bilgi Güvenliği Uzmanı
  • Sistem Geliştirme Uzman Yardımcısı

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Siz de eğer bankacılık ağında Arap ve Türk Bankası personel alımı 2023 yılındaki iş alımlarında yer almak isterseniz hiç vakit kaybetmeden gerekli başvuruları siteler aracılığı ile yapabilir bankacılık ayağındaki tecrübenize yenilerini katabilir hem çalışırken hem de öğrenebileceğiniz yeni iş hayatınızı kendinize katabilirsiniz. Bu bakımdan bakacak olursak belki de ileride gerçekten düşlediğiniz işe yapacağınız başvurular öncesi çıkacağınız bir basamak olabilir. Bu anlamda siz de bu bankaya çok geçmeden adımınızı atın geleceğin nerde nasıl kapı açacağı bilinmez, denemekten de zarar gelmez. Ayrıca her işte olduğu gibi bunda da sadece tecrübe değil geleceğe dönük kariyer imkanlarınızı da değerlendirebilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.atbank.com.tr/acik-pozisyonlar

Editör: TE Bilisim