Ülkemizin özel sermayeli bankaları arasında yer alan ve Türkiye geneli 110'dan fazla şubesi ile faaliyetlerini sürdürmekte olan Anadolu Bankası 1997 yılından beri ülkemizde kesintisiz olarak hizmetlerine devam etmekte olup müşteri hacmini geliştirebilmek için uygun bulduğu konumlara yeni şube açılışları ve yatırımlarını gerçekleştirmektedir.

Büyüme oranları için yeni çalışmalarını sürdüren Anadolu Bankası açık pozisyonları için de aralıklarla banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Anadolubank memur alımı ilanı firma tarafından hazırlanmakta olup öncelikle hangi pozisyonlarda boşluğun olduğu tespit edilmekte ve ilgili pozisyonlar için nitelikler belirlenerek memur alımı yapılmaktadır. Anadolubank'ın yeni yayımladığı ilanlar için memur alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve diğer detaylar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Anadolubank kendi bünyelerinde görev yapmak üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre Anadolubank tarafınadn yayımlanmış olan 10'a yakın kadroya firmanın memur ve personel alımı yapacağı görülmektedir. Adayların başvuru yapabilmeleri için en az lise mezunu olmaları, başvuru yapacakları pozisyon için gerekli bilgileri biliyor olmalı, müşteri ilişkilerinde başarılı ve diksiyonlarının iyi olması gerekmektedir. Peki Anadolubank hangi pozisyonlara memur alıyor?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR?

Anadolubank tarafından yayımlanan 10'a yakın kadro için memur alımı yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor? Yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Anadolubank'ın Yatırım Uzmanı, Birim Yöneticisi/Müdür Yardımcısı, Finansman Uzmanı, Portföy Yöneticisi/Yönetmeni, Perakende Bankacılık Yönetmeni, BT Risk Yönetimi Takım Lider, Engelli Personel pozisyonları için memur alımı yaptıldığı görülüyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Anadolubank bünyesinde görev yapmak isteyen adayların öncelikli olarak (https://goo.gl/KA1kSU) linkini tarayıcılarının adres çubuğu bölümüne yapıştırması ve enter yani git tuşuna basması gerekmektedir. Karşılarına çıkacak olan pozisyonlar bölümünden adaylar başvurularını yapabilir.

DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim