Ülkemizin yerli özel sermaye ile kurulan bankaları arasında yer alan ve Türkiye'nin pek çok yerinde hizmetlerine devam etmekte olan Anadolubank şu anda yurt içinde 120'ye yakın şubesi ile hizmetlerine devam etmekte ve yaptığı kampanyalar ile müşteri çekmeye çalışmaktadır.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için de banka memuru alımı gerçekleştirmekte olan Anadolubank ilanları hazırlamadan önce pozisyonlar tespit etmekte nitelikler belirlemekte ve kamuoyuna kariyer siteleri vasıtası ile duyurularını gerçekleştirmektedir. Yeni ilanlara göre Anadolubank çok sayıda banka memuru alımı yapacak. Peki pozisyonlar ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Anadolubank iş ilanları için banka memuru alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların belirlenen mezuniyet düzeyinden ve bölümlerinden mezun olmak, kılık kıyafete özen göstermek, diksiyonu düzgün olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, müşteri odaklı olmak gibi genel şartlara adayların sahip olması gerekiyor. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYON ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Anadolubank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda banka memuru alımı yapacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Bilgi Güvenliği ve Uyum Uzmanı, Unix Sistem Yöneticisi, Uzman Bilgisayar Yöneticisi, Dış İlişkiler Uzman Yardımcısı, Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticisi ve Yatırım Uzmanı pozisyonları için Anadolubank banka memuru alımı yapacak olup başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/jPjjg8 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğu aracılığı ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim