1997 yılında Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak hizmetlerine Türkiye'de başlayan Anadolu Bank müşterilerine 20 senedir kesintisiz olarak faaliyet göstermektedir. İşlemlerin hızlı gerçekleştirilmesi ve müşteri ilişkilerinin artması için açık pozisyonlara banka personeli alımı yapan Anadolu Bank yeni ilanlar yayımladı.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını duyuran Anadolu Bank çok sayıda farklı pozisyon için banka personeli alımı yapacak. Peki Anadolu Bank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Anadolu Bank
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Anadolu Bank ilan etmiş olduğu 15'e yakın açık kadro için personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi
Gişe Asistanı
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Yazılım Geliştirme Uzmanı
Perakende Bankacılık Kredi Ağırlıklı Portföy
Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Vergi Yönetmen Yardımcısı I / Yönetmeni
BT Operasyon Destek Uzmanı

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURU DETAYLARI

AnadoluBank banka personeli memuru alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan şartlar hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını da yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/LkiBLt
TÜM BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim