Ülkemizde yabancı sermaye ile kurulmuş bankalar arasında yer almakta olan Alternatifbank ABank Türkiye geneli 53 farklı şube ile hizmet vermekte olup büyüme oranlarını artırdığı gibi yine yeni şube açılışları için Türkiye'nin dört bir yerinde hizmetlerine devam etmektedir.

Müşteri hizmetlerine oldukça önem vermekte olan Alternatifbank ABank açık olduğunu tespit ettiği banka memur pozisyonları için aralıklarla ilanlar yayımlamaktadır. Buna göre Alternatifbank ABank tarafından kamuoyuna duyurulan pozisyonlara bakıldığında banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Alternatifbank ABank iş ilanları için memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların pozisyonlara göre değişmekte olan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, sağlığı iş yapmaya elverişli olmak, pozisyonu ve bankanın tarihçesi hakkında bilgi sahibi olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Alternatifbank memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Raporlama Yetkilisi / Yönetmeni, Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı, Hazine Middle Office / Yetkili Uzman, Müfettiş/ Müfettiş Yardımcısı, İş Sürekliliği Uzmanı / Yetkili Uzmanı, Kredi Riski Uzmanı / Yetkili Uzmanı, Hazine İç Kontrol Yetkilisi, Kurumsal Bank. Portföy Yöneticisi/Pazarlama Müdürü, İç Kontrol Yetkilisi / Genel Müdürlük Kontrol, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi gibi pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/ijCqYa linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim