Ülkemizin özel sermayeli bankaları arasında yer alan ve hisselerinin bir bölümünün Sabancı Holding'de bulunduğu Akbank yeni yatırımlarını sürdürmekte, yurt geneli hizmet verdiği müşteri sayısını artırabilmek için de Türkiye'nin farklı ve uygun noktalarına yeni şube açılışlarını gerçekleştirmektedir.

Akbank aralıklarla kendi bünyelerindeki şube ve müdürlüklerinde istihdam etmek üzere banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Akbank banka memuru alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup ilanlar yayımlanmadan önce hangi pozisyonlara ihtiyaçların olduğu tespit edilmektedir. Buna göre Akbank tarafından kariyer sitelerinde bulunan banka memuru iş ilanlarına göre en az lise mezunu çok sayıda personel alınıyor. Peki detaylar nedir?

BANKA MEMURU ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Akbank iş ilanları için banka memuru alımı yapıyor. Peki banka memuru alımı detayları nedir? Buna göre yurt geneli 40'a yakın kadro için banka memuru alımı gerçekleştirilmekte olup adayların en az lise mezunu olması, meslekleri için gerekli sertifikalara sahip olması, sorumluluk sahibi olması, kılık kıyafetine önem vermesi gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Akbank tarafından yayımlanan iş ilanları için banka memuru alımları yapılıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Uygulama Geliştirme Uzmanı, Şoför, Engelli Memur, Kobi Bankacılığı Pazarlama Yönetici Yardımcısı, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Birebir Bankacılık Müş.İliş.Yön, Hazine İş/Teknik Analisti, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, Gişe Görevlisi gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Akbank yayımladığı 40'a yakın iş ilanı için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların (https://goo.gl/UFE2de) linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması, git tuşuna basarak tüm pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını da aynı yerden yapması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim