2019 Haziran ayının ilk haftasında özel sektör iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Kariyer.net üzerinden ilan edilen yeni alımlarda yeni mezun personel alımı yapılacağı duyuruldu. Özellikle yeni mezun bireylere yönelik yapılacak olan bu alımda adaylar İstanbul ve Kocaeli illerinde bankanın çeşitli şubelerinde görev alacak.

İlgili kariyer sitesi üzerinden birçok alım ilanını daha önce yayınlamış olan Akbank yeni ilanında ise üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan bireyleri istihdam edecek. Daha önce de banka tarafından deneyimli Veri Danışmanı, Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Kıdemli Veri Mühendisi alımlarına yönelik ilanlar açılmıştı. Bugün eklenen ilanda ise Yeni Mezun Bt Müfettiş Yardımcısı olarak duyurulan kadroya alım yapılacağı açıklandı. Alıma ilişkin detaylar ilgili kariyer sitesinde yer almakla birlikte başvuru da yine online olarak buradan yapılıyor.

Yeni Mezun Bt Müfettiş Yardımcısı Şartları

Kariyer.net internet sitesi üzerinden yayınlanan ilana başvurmak isteyen adayların aşağıda yer alan şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlar:

  • Üniversitelerin BilgisayarMühendisliği, Endüstri Mühendisliği veya Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun veya bu dönem mezun olacak adaylar,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilmesi şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili kadronun görev tanımı olarak ise bankanın bilgi teknolojileri ile ilgili denetim ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirir, riskleri azaltıcı önerilerde bulunur, bilgi teknolojileri denetimi ve güvenliği alanındaki güncel gelişmeleri takip eder şeklinde bir açıklama yapılmıştır.

İlgili ilana ulaşmak için: https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-yeni-mezun-bt-mufettis-yardimcisi-2320862

Editör: TE Bilisim