Yayımlanan yeni ilanlara göre Akbank bünyesine Banka Personeli Alımları gerçekleştiriyor. Bu bağlamda alımlar istanbul Avrupa Yakası ve Anadolu yakasında bulunan şubeler için geçerli olup Yeni üniversite mezunu olan adaylar başvuru yapabielceklerdir. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Firma Sektörü: Bankacılık

Departman: Finans

Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı

Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan

Şehir: İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

Bu bağlamda Akbank yayımladığı ilanda İş yanımı olarak, Gişe Yetkilisi olarak yetiştirilmek üzere takım arkadaşları aradığını belirterek başvuru şartlarınıda belirtti.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK?

Akbank alımını yapacağı Gişe Yetkilisi adaylarından, İstanbul Anadolu veya Acrupa yakasında ikamet ediyor olmak, Lisans mezunu olmak, Müşteri odaklı ve kalite odaklı olmak, Takım çalışmasına uygun olmak, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi olmak, Akbanka tarafından yapılan son 6 ay içerisindeki işe alım sınavına katılmamış olmak, daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar başvuru yapabilecekleridr.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 06 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Başvurular Akbank resmi internet sitesi üzerinden başvuru sistemi yolu ile yapılacaktır. Bu kapsamda başvuru ekranı ve detaylara aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı yardımı ile kopyalıp tarayıcınıza yapıştırarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://kariyer.akbank.com/Position/Preview/250?AspxAutoDetectCookieSupport=1