Akbank Türkiye genelinde en az lise mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar açıkladı.

Akbank Kariyer sayfası üzerinden adaylara duyurulan bankacı alımlarına göre Doğu Anadolu Bölge, İstanbul Anadolu, Avrupa, Orta Anadolu bölgelerinde istihdam edilmek üzere personel ihtiyacının giderilmesi için alımlar yapacak. Bilindiği gibi Türkiye genelinde 30'dan fazla kamu ve özel finans kuruluşu banka faaliyet göstermekte. Bankacılık alanında iş ve meslek arayan adaylar Akbank ilanlarına yoğun ilgi göstermekteler.

BŞAVURULAR İÇİN;

Yarı zamanlı, tam zamanı, genel başvuru engelli adaylara yönelik başvurular ile bir çok kadrodaki alımlara başvurular Akbank ile alım sitemi üzerinden yapılacak. Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için kariyer.akbank.com resmi internet sitesi üzerinden üye girişi yapmak ve başvuru yapılacak olan pozisyonlar için ilana başvur sekmesine basmak yeterli olacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Akbank alımlarında eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak, tecrübesiz olan adaylar için 1983 ve sonrası doğumlu olmak, bankacılık temel yetkinliklerine sahip olmak, Akbank başvurularından daha önce mülakattan elenmemiş olmak istenilmektedir.

Başvurular 29 ve 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Buna göre Genel Müdürlüğe ve Türkiye genelindeki şubelere alımlardan; engelli alım, gişe yetkilisi, İngilizce bilen çağrı merkezi yetkilisi, yarı zamanlı takım asistanı pozisyonlarında boş kontenjanlar bulunuyor.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/fJb8Hm

İŞİN OLSA