Akbank Türkiye geneli bankacı alımları yapıyor. Akbank kariyer imkanları sayesinde yeni mezun olan adaylar için Kariyerine Akbank'ta devam etmek isteyenleri iş ilanlarına davet ediyor. Bilindiği gibi Türkiye genlinde şubeleri bulunan 30 dan fazla banka bulunuyor. Bankacı olmak isteyen adaylardan Akbank'ta kariyerine devam etmek isteyenlere yönelik yoğunbaşvuru alıyor. Yeni mezun olarakta iş arayanlar kariyerine Türkiye'nin önemli bankalarından bir tanesi olan Akbank'ta başlamak önemli avantaj sağlayacaktır. Bunun için adaylar iş ilanlarına yoğun ilgi gösteriyor. İşte alım yapılan pozisyonlar;

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR;

Akbank alımlarında başvurular bölge bazlı yapılıyor. Alım yapılan unvanlar ise çağrı merkezi ve gişe görevlisi olmakta. Adaylar işe yetiştirilmek üzere alınacaklar. 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank personel alımlarında 18 yaşını tamamlamış olmak gerekiyor. Örgün olarak lisans mezunu olmak, erkek adayların askerliğini tamamlamış olması yada 2 yıl ertelemesi gerekiyor. müşteri odaklı güler yüzlü, dinamik, yoğun çalışmaya ayak uydurabilen, daha önce bankacılık sözlü sınavından kaybetmemiş, müşteri odaklı etkin iletişim gücüne sahibi adaylar alınacak. 

BAŞVURULAR İÇİN;

Başvurular için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak giriş yapabilrisiniz. İlan detaylarından ilana başvuru butonuna tıklamak ve üyelik oluşturmak gerekli olacaktır.

Başvurmak için: https://goo.gl/s471Tb