Akbank Türkiye’de faaliyet gösteren bankalardan biri olarak bankanın çeşitli şubelerinde görevlendirmek üzere 27 farklı alanda banka personeli alımı yapmaktadır. Bankanın en son kendi kariyer sitesinde yayınladığı ilanda bankanın merkez şubesinde İstanbul’da ve farklı illerde istihdam edilmek üzere gişe yetkilisi, çağrı merkezi yetkilisi ve müfettiş alımı gibi pozisyonlarda personel alımı gerçekleştireceği duyurulmuştur.İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayları için işte kadrolar ve detaylar şu şekildedir.

Akbank 10 İlde Tam ve Yarı Zamanlı Gişe Personeli Alımı

Akbank tarafından yayınlanan ilanda 10 farklı ilde istihdam edilmek üzere yarı zamanlı gişe personeli alımı yapılacak olup adayların deneyimsiz adaylar için örgün eğitim veren üniversitelerin minimum 3., 4.sınıf öğrencisi, deneyimli adaylar için üniversitelerin örgün lisans bölümlerinden mezun, haftada 2.5 gün toplam 20 saat çalışabilecek olması şartlarını sağlaması istenmektedir.

Tam zamanlı gişe yetkilisi alımı için ise 1991 ve sonrası doğumlu, üniversitelerin örgün lisans bölümlerinden mezun, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olması istenmektedir.

Detaylı bilgi için: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimlari/akbank-10-ilde-tam-ve-yari-zamanli-gise-personeli-alim-ilani-yayimlandi-h28004.html

Akbank Çağrı Merkezi Yetkilisi Alımı

Akbank aynı zamanda çağrı merkezi yetkilisi alımı da yapılacak olup adaylardan istenen şartlar arasında 1991 ve sonrası doğumlu, Üniversitelerin lisans ve önlisans bölümlerinden mezun, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olma şartları yer almaktadır.

İlgili alım için: https://www.isinolsa.com/banka-personel-alimlari/akbank-gise-yetkilisi-ve-cagri-merkezi-yetkilisi-alimi-sartlari-h27864.html

Diğer Alım Pozisyonları

Akbank bünyesinde ayrıca Müşteri Deneyimi Yöneticisi,Nakit Operasyon Yetkilisi, Ürün ve Şube Operasyonları Uyum Yön. Sist Uygunluk Testi Uyum Uzmanı, Uluslararası Yapt.-Amb. Kont. Uyum Uzmanı, Finansal Suçlar İnc. Ve Uyum Uzmanı, Özellikli Krediler Yöneticisi, Krkbve Model Geliştirme Yön. Yardımcısı, Model Validasyon Yönetici Yardımcısı, Deneyimli Bilgi Riski/Güvenliği Uzmanı, İnovasyon Merkezi Yöneticisi gibi farklı pozisyonlar alım yapılacak olup ilgili alımlar için aşağıdaki link üzerinden online erişin ve başvuru yapmak mümkündür.

http://bit.ly/2mjxgar

Editör: TE Bilisim