Faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte olan Akbank tespit etmiş olduğu açık pozisyonları için çok sayıda memur personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanlrı Akbank tarafından hazırlanmakta olup resmi internet sitesinden ya da iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Akbank tarafından hazırlanan ve interaktif iş ilanları sitelerinden kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında toplam 50'ye yakın personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Akbank hangi pozisyonlar için memur personel alımı yapacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Akbank
Açık Pozisyon Sayısı: 50'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Akbank ilan etmiş olduğu 50'ye yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Alınacak olan personeller Akbank bünyesinde istihdam edecektir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.
Yarı Zamanlı Takım Asistanı
Çağrı Merkezi Yetkilisi
Teknoloji Güvenlik Uzmanı
Gişe Yetkilisi
Gişe Yetkilisi (Engelli)
Strateji Yöneticisi
Bilgi Güvenliği Uzmanı
ATM ve Şube Cihazları Yöneticisi
Güvenlik izleme Yetkilisi
Deneyimli İşletim Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 50'ye yakın pozisyon için Akbank şube ve genel müdürlüklerde istihdam etmek üzere memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/ve6575
DİĞER BANKA İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ