1948 yılında özel sermayeli olarak ticaret statüsünde Adana ilinde kurulmuş olan Akbank ülkemizde uzun yıllardır hizmet göstermektedir. Hisselerinin yarısından fazlasının halka açık olduğu ve geriye kalanının ise Sabancı Holding'e ait olduğu bilinen Akbank müşteri potansiyelini geliştirmek için yeni şube açılışları yaptığı gibi banka memuru alımları da gerçekleştirmektedir.

Akbank memur alımı ilanları Sabancı Holding insan kaynakları bölümü aracılığı ve online iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Akbank hangi pozisyonlar için alım yapacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Akbank İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 55'e Yakın Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Akbank tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 55'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor. Kampanya Yönetimi Yönetici Yardımcısı Gişe Yetkilisi Gişe Yetkilisi Engelli Güvenlik izleme Yetkilisi Makine Mühendisi Çağrı Merkezi Yetkilisi BT Anabilgisayar Uygulama Geliştirme Uzmanı BT Sistem Odası Yetkilisi Mevsimlik Asistan

BAŞVURULAR

Akbank memur alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek ilgili pozisyonlar için aranan şartları öğrenmesi ve uygun pozisyonlara başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/69LNTw 
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİ

Editör: TE Bilisim