Ülkemizin en önemli yerli sermaye ile kurulmuş özel bankalarından bir tanesi olan ve Türkiye'nin dört bir yanında 800 farklı şu yurt dışında bir farklı şube ile yüz binlerce müşterisinde hizmet vermekte olan Akbank yeni yatırımlar gerçekleştirmekte ve müşteri hacmini geliştirebilmek için uygun noktalara şube açılışlarına devam etmektedir.

Müşteri memnuniyetinin artması ve banka işlemlerinin daha hızlı gerçekleştirilebilmesi için aralıklarla şube genel müdürlüklerde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup Akbank tarafından kariyer siteleri aracılığı yeni ilanlar yayımlandı. Peki hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacak ve aranacak şartlar nelerdir?

ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

Akbank tarafından farklı pozisyonlara banka memuru alımı yapılıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayların pozisyonlara göre değişen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, bakımlı olmak, sicili uygun olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, müşteri ilişkilerine önem verir olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank tarafından kariyer siteleri ile yeni yayımlanan ilanlar için banka memuru alımı yapıldığı görülüyor peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre bilgi güvenliği veri analisti, mevsimlik asistan, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, karlılık sistemi yönetici yardımcısı, gişe yetkilisi, ticari kredi kartları pazarlama uzmanı, net yazılım mimarı, siber tehdit istihbarat uzmanı gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların öncelikle https://goo.gl/tZW2Se linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim