Akbank bünyelerinde ki boş pozisyonların doldurulması için her sene personel alım ilanları yayımlamaktadır. Alım ilanları Akbank'ın resmi internet sitesinde ki kariyer sayfası ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır. Alınan adaylardan bazı pozisyonlar için Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Yabancı Dil Sınavı gibi şartlar aranmakta ve bazı sertifikalar da aranmaktadır. Akbank'ın yeni yayımlamış olduğu bildirilere ve ilanlara bakıldığında söz konusu bankanın çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve toplam kaç personel alımı yapılaması bekleniyor?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Akbank yayımladığı ilanlar ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak?

Güvenlik izleme Yetkilisi
Çağrı Merkezi Yetkilisi - Engelli
Kurumsal Şubeler Dış Tic Satış ve Ürün Yöneticisi
Genel Müdürlük Kariyer Yönetimi Yöneticisi
Nakit Yönetimi Ürün Geliştirme Yöneticisi
Nakit Operasyonları Yetkilisi
Verimlilik Raporlama ve Geliştirme Yön Yrd
İş Analisti
Strateji Yönetici Yardımcısı
Bireysel Müşteri İlişkileri Yön./Yön.Yard.
Yarı Zamanlı Takım Asistanı

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere Akbank yayımlamış olduğu 50'ye yakın personel alım ilanları ile çok sayıda personel alımı yapacak. Adayların başvuru yapması için belirlenmiş olan niteliklerin hepsine sahip olması gerekmekte olup başvuru yapmak ve pozisyonlara göre belirlenmiş olan nitelikleri öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/
Editör: TE Bilisim