Akbank resmi internet sitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank bünyesinde çalışacak birçok personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımları Akbank şubelerinin farklı yerlerinde çalışacağı gibi belirlenen boş kontenjanlara göre de alım yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan alımlarda adayların ilk olarak Akbank şubelerinin belirlemiş olduğu özel başvuru şartlarına ve genel olarak belirlenen belli başavuru detaylarına dikkat etmeleri gerektiği belirtildi. Yapılacak olan başvurularda ise belirlenen kontenjan neticesinde alınacağı açıklandı.

Başvuru Detayları

Akbank tarafından yapılacak olan personel alım ilanları ile ilgili belirlenen kadrolar şu şekildedir; " Bilgi Teknoloji Müfettişi (İstanbul), Şoför (İstanbul), Mevsimlik Asistan (İzmir, Ballıkesir), Elektrik Mühendisi (Kocaeli), Müşteri İlişkileri Yöneticisi (İstanbul), Java Yazılım Uzmanı (Kocaeli, İstanbul), Yönetici Asistani (İstanbul), Çağrı Merkezi Proje Geliştirme (Kocaeli), Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi (İstanbul), Dış Ticaret Satış ve Pazarlama (İstanbul), Unix Sistem Uzmanı (Kocaeli), Dış Ticaret Satış ve Pazarlama (İstanbul), Bilgi Güvenliği Siber Güvenliği (Kocaeli, İstanbul) olarak açıklanmıştır. 15 farklı iş kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle iş detaylarına giderek belirlenen başvuru şartlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. 

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak olan adaylar için belirlenen genel şartlar şu şekildedir; "T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişkisi kalmaması, bazı kadrolar için tecrübe şartı, belirlenen özel şartları karşılıyor olmak, yapılacak arşiv soruşturmasından olumlu çıkmak, adli sicil belgesinin temiz olması, uzun süreli çalışmasına engel olabilecek birşeyin olmaması, sağlık probleminin bulunmaması" adaylardan istenilen şartlardandır.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/akbank-11195-1299

Editör: TE Bilisim