Akbank personel alımı yapıyor. Sizde Akbank'ta çalışmaya başlayarak iyi bir banka kariyeri yapmak istemezmisiniz? Akbank'ta işe başlayarak iyi bir kariyer fırsatı elde edebilir ve banka personeli olarak iyi bir para kazanabilirsiniz. Ayrıca Akbank Türkiyenin her şehrinde ve küçük kasabalarda şuberi bulunmaktadır. Türkiyenin neresinde olursanız olun Akbank a iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank güncel olarak açık pozisyonlar çıkartmaktadır. Devamlı olarak açmaya devam ettiği şubelerine personel ihtiyacı duymaktadır. Akbank iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda paylaşmış olduğumuz bilgileri okuyarak ayrıntılı bir şekilde bilgi aldıktan sonra başvuru yapabilirsiniz. Sizin için Akbank insan kaynaklarını araştırdık.

Akbank İnsan Kaynakları Akbank sadece bulunduğu banka sektöründe olmakla kalmıyor, Türkiye'de bir çok sektörde hakimiyet ve örnek göstermektedir. Akbank güçlü sermayesi, kararlı ve yapıcı yöneticisi, disiplinli, çalışkan ve Akbanka bağlı personeli, yasa ve kurallara uygunluğu, kaliteli müşteri hizmeti, Akbankın örnek gösterici özellikleridir. Akbank'lı olmak, gözleri dünyaya açık olan, Türkiye'ye güven veren, en iyi teknolojilere, en iyi hizmetlere, en gelişmiş ürünlere yatırım yapan bir bankada çalışmaktır.

Akbank'ın Amacı: Çalışan personelin yetenek ve becerileri doğrultusunda gelişmesine yardımcı olacak imkanları sunmaktır. Personellerinin fikirlerini paylaşabileceği, mükemmellik, yaratıcılık ve kaliteyi destekleyen bir alan yaratmaktır. Sizde Akbank'ın yaratıcı, inisiyatif sahibi, yaratıcı, yasalara uyan, dinamik ve dürüst çalışanları arasında kariyer yapın. Ülke ekonomisi için önemli bir bankada çalışmanın sorumluluğunu üstlenerek, Akbank'ın her başarısının arkasında durun. Kısacası Akbank'lı olmanın ayrıcalığını yaşayın. Akbank'ta Kariyer Ayrıcalığı Akbank'ın en büyük yatırımı insan gücüdür. En iyi teknolojiyi kullanan, güvenli, istikrarlı, sağlam bir yapı içerisinde, çalışkan, dinamik, yaratıcı, inisiyatif sahibi, yasalara uyan, dürüst Akbank’lılar arasına katılabilmek bir ayrıcalıktır.

Akbank Personel Alımı İlanına başvuruda bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca buradan Akbank a ait açık pozisyonlarada bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim