Akbank Türkiye'nin önde gelen Bankacılık sektörünün en bilindik firmalarından bir tanesidir. Dört beş sene içerisinde büyüme oranını ciddi derecede geliştiren ve bunu reklamlara bağlayan firma televizyon, internet ve gazete reklamları ile daha da büyüme oranını artırmak istiyor. Güler yüzlü müşteri temsilcileri ve uzman müşteri uzmanları ile daha çok kişiyi kendisine çekmeye çalışan Akbank nitelikli personel alımlarına devam etmektedir. Yeni yayınlanan ilanlar ile tüm Türkiye geneli banka personel alımı yapacak.

Yapılan resmi bildiri ile Akbank Türkiye geneli toplam 41 personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Akbank Türkiye geneli personel alımı yapacağını duyurdu peki hangi pozisyonlar için eleman alınacak.

Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Ticari Müşteri Hizmetleri Yönetici Yardımcısı, Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Bireysel Müşteri İlişkileri Yön./Yön.Yard., Bireysel Bankacılık Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı, Gişe Yetkilisi, Yarı Zamanlı BT Takım Asistanı, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Veri Ambarı İş Mimarı, Direkt Operasyon Yönetici Yardımcısı, İş Analisti, Kredi Kartı Portföy Yönetimi Yönetici Yardımcısı, Net Yazılım Uzmanı
Yukarıda adı geçen pozisyonlar için Akbank Türkiye geneli 41 personel alımı yapacak.

Her pozisyon için farklı nitelikler aransa da genel olarak diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti iyi, grup çalışmasına yatkın, sağlık koşulları uygun ve erkek adaylar için askerlik sıkıntısı bulunmayan personeller aranıyor. Sizde söz konusu pozisyonlara başvurmak için aşağıdaki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/#tblFirmaIlanlari