Ülkemizin özel sermayesi ile kurulan bankaları arasında yer almakta olan Akbank Türkiye geneli 792 farklı şube ve yurt dışında da 1 tane şubesi bulunan Akbank uygun faiz oranları ve müşteri memnuniyeti ile her geçen dönem müşteri hacmini başarılı bir şekilde geliştirmeye devam etmektedir.

Akbank açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları banka memuru tarafından hazırlanmakta ve kariyer siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Peki alınacak olan kadrolar nelerdir, memur alımı detayları nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Akbank banka memuru alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nedir? Buna göre iç kontrol uzmanı, .net yazılım uzmanı, BT ortakatman sistem yönetim uzmanı, çağrı merkezi yetkilisi, gişe yetkilisi, siber güvenlik olay müdahale, strateji yönetici yardımcısı, özel bankacılık müşteri ilişkiler yöneticisi personeli, bilgi güvenliği ve siber güvenlik analisti, nakit operasyon yetkilisi gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılmaktadır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Akbank bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir. Öncelikle pozisyonlara göre farklı, farklı şartlar aranmakta olup adayların ilk olarak genel şartlar olan kılık kıyafetine özen göstermek, diksiyonu düzgün olmak, özgüveni yüksek olmak gibi şartlara sahip olması gerekiyor. Bu şartlardan hariç adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/1Yvoky linkini yapıştırması ve tüm pozisyonları görerek müracaatlarını tamamlaması gerekiyor.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim