Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan ve %49 hissesinin Sabancı Holding'e ait olduğu Akbank yatırımlarına ara vermeden devam etmektedir. Müşterileri kendisine çekebilmek için uygun faiz oranları ile sıklıkla gündeme gelen Akbank açık pozisyonları içinde banka memuru alımı yapıyor.

Akbank tarafından alınacak olan memurlar için ilanlar hazırlanmakta ve açık pozisyonlar Sabancı Holding insan kaynakları bölümü ile interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Türkiye geneli 50 farklı pozisyon için çok sayıda banka memuru alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: Akbank
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 50'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding bünyesinde yer almakta olan Akbank yayımladığı 50'e yakın kadro için banka memuru alımı yapıyor. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Kampanya Yönetimi Yönetici Yardımcısı Gişe Yetkilisi Gişe Yetkilisi Engelli Güvenlik izleme Yetkilisi Makine Mühendisi Çağrı Merkezi Yetkilisi BT Anabilgisayar Uygulama Geliştirme Uzmanı BT Sistem Odası Yetkilisi Mevsimlik Asistan vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Akbank memur alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir. İlgili link aracılığı ile tüm açık pozisyonlar öğrenilebilir ve aranan şartlara göre adaylar başvurularını tamamlayabilir.

https://goo.gl/69LNTw 
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim