Türkiye’de faaliyet gösteren özel sektör bankaları arasında yer alan Akbank, bankanın çeşitli şubelerinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapmaktadır. Bankanın en son kendi kariyer sitesinde yayınladığı ilanda bankanın merkez şubesinde ve İstanbul’da istihdam edilmek üzere gişe yetkilisi ve çağrı merkezi yetkilisi alımı gerçekleştireceği duyurulmuştur.

Bankanın kariyer sitesinde yayınlanan ilanlara göre farklı şubelerde görevlendirilmek üzere gişe yetkilisi ve çağrı merkezi yetkilisi alımı yapılacaktır. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayları için işte kadrolara başvuru şartları.

Gişe Yetkisi Alımı

Gişe yetkilisi olarak görev yapacak olan adaylardan istenilen şartlar arasında 1991 yılı ve daha sonrası doğum tarihine sahip olma, üniversitelerin ilgili örgün lisans bölümlerinden mezun olma, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecilli olma şartı aranmaktadır. İlgili İlana Başvurmak İçin: http://bit.ly/2YFhYz1

Çağrı Merkezi Yetkilisi Alımı

Çağrı merkezi olarak görev yapacak olmak için başvuru yapacak olan adaylardan birtakım şartlar istenmektedir. Buna göre bankanın merkez şubesinde görev alacak olup adaylardan istenen şartlar şu şekildedir. Adayların 1991 yılında sonra bir tarihte doğmuş olmaları, üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerinden mezun olmaları ve erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş ya da en az iki yıl tecilli olmaları gerekmektedir. Buna göre ilgili ilana ulaşmak ve başvuru yapmak: http://bit.ly/2KsBhCM adresinden erişim sağlamak mümkündür.

Gişe Yetkili Maaşları için: https://www.isinolsa.com/maaslar/2019-banka-gise-personeli-maaslari-ne-kadar-h27521.html