Bankalar içerisinde her zaman farklı pozisyonlar yer almaktadır. Bu sayede, birçok insana yeni iş fırsatı sunan bankalardan Türkiye’nin önce gelenlerinden olan 3 banka, farklı pozisyonlarda yüzlerce yeni iş ilanı yayınladı. Akbank, Garanti Bankası ve Denizbank’ta çalışmak isteyen, kariyer yapmak isteyen herkesin farklı gereksinimleri yerine getirmesiyle başvuru yapabilecekleri ilanların detayları şu şekildedir.

Akbank Personel Alımı

Akbank, alımlarını diğer bankalar gibi Kariyer.Net üzerinden yapıyor. Akbank’ın şu an aktif olan 29 iş ilanıyla farklı iş dallarında alımlar yaptığını söyleyebiliriz. Akbank, farklı eğitim durumları, farklı yaş aralıkları ve KPSS şartı olmaksızın alımlarını yaparken, öne çıkan iş kolları şu şekildedir;

.Net Yazılım Uzmanları, Network Yöneticisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, İngilizce Çağrı Merkezi Yetkilisi, 1e1 Segment Özel Müşteri Temsilcisi, Ticari Müşteri Temsilcileri, Dış Ticaret Ürün Yöneticisi ve Kurumsal Satış Temsilcileri, BT Sistem Yetkilisi ve Strateji Yöneticileri gibi, farklı pozisyonlarda değerlendirmek üzere farklı ilanlar sunmaktadır.

Alım şartları ise, pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Genelinde uzman alımlarının olması ve tecrübe şartı aranmasıyla birlikte, başvuru yapacağınız alana göre ilgili bölümlerin Ön Lisans veya Lisans bölümlerinden mezun olan, en az 3 yıl tecrübesi olan, bankacılık alanında kariyer hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan veya Türkiye Cumhuriyet’inde çalışma izni olan yabancıların başvuru yapabilmesi sağlanırken; genelinde askerlik şartı da bulunmaktadır.. Başvuruların ise; Kariyer.Net üzerinden yapılması gerekmektedir.

Başvuru yapmak için: https://www.kariyer.net/firma-profil/akbank-11195-1299

Garanti Bankası Personel Alımı

Yine Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan Garanti Bankası, alımlarını Kariyer.Net üzerinden yapan farklı bir kuruluştur. En az Akbank kadar kaliteli bir işveren olmasıyla bilinen Garanti Bankası da, Kariyer.Net üzerinde yayınladığı toplamda 27 iş ilanıyla birlikte, farklı pozisyonlarda yüzlerce personel almayı hedefliyor. Alınacak olan personeller ve pozisyonlar ise;

Teknik Personel ve Müşteri Temsilcileri, Uyum Test ve Metodoloji Uzmanı, Satın Alma Uzmanı, Türkçe ve İngilizce Çağrı Merkezi Yetkilisi, Web Siteler Yönetim Yetkilisi, Risk Analiz ve Sistem Geliştirme Yetkilisi, Yapısal Risk Uzmanı, Kredi Portföy Analiz Yetkilisi gibi,

farklı pozisyonlarda ve uzmanlık gerektiren alanlarda istihdam etmek üzere ilanlar yayınlamıştır. Açılan alanlarda yeterliliğiniz var ve tecrübeliyseniz, başvuru yapabilirsiniz.

Yine alım şartlarına baktığımız zaman genel olarak; alanında uzman olan, uzmanlığını ve tecrübesini belgeleyebilecek, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı veya çalışma hakkı olan yabancılar, başvuracağı pozisyon şartlarını taşıyan yeterlilikte Ön Lisans veya Lisans bölümlerinden mezun olunması gerekmektedir. Başvuru yapmak için, Kariyer.Net üzerinden ilgili ilanlara giriş yapmanız gerekmektedir.

Başvuru yapmak için: https://www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bankasi-5100-29983

Denizbank Personel Alımı

Diğer iki banka arasında en az ilanı yayınlamış olan Denizbank, 20 adet farklı ilan yayınlayarak, açık olan pozisyonlarına uzman çalışanlar almayı hedeflemektedir. Yayınlanan ilanlarda genel olarak;

 Yazılım Mühendisi, Gelişim Yönetmeni, Hazine Satış Uzmanı, Proje Yöneticisi, Avukat, Şube Operasyon Yöneticisi, Güvenlik, Şube Operasyon Yöneticisi, Mobil Satış Temsilcisi gibi.

hem uzmanlık gerektiren, hem de yeni işe başlayacak olanlar için uygun bir deneyim kazandıracak olan farklı pozisyonlar göze çarpmaktadır. Alım şartları arasında en az 2 yıl deneyim, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı veya çalışma izni olan yabancılar, başvuracağı pozisyona özel yeterlilik belgeleri ve Ön Lisans veya Lisans bitirmiş olmak gibi özellikler istenilen şartlar arasındadır. Yine başvuruları Kariyer.Net üzerinden yapabilirsiniz.

Başvurmak için : https://www.kariyer.net/firma-profil/denizbank-2494-16410

Editör: TE Bilisim