Akbank kısa süre önce personel alım ilanı yayınlamıştı. Yeni bir ilan daha yayınlandı ve 29 farklı pozisyona en az lise mezunu olan personel alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımları ile ilgili tüm bilgiler ve duyuruları haberimizde bulabilirsiniz.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Yayımlanan son ilanda adayların lise mezunu olması şartı var. Özel bankacılık müşteri ilişkileri yöneticisi, Çağrı Merkezi Yazılım Geliştirme Uzmanı, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Genel Müdürlük Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, İç Kontrol Uzmanı, Sistem Yönetim Uzmanı, Stateji Güvenlik Olay Müdahale Analisti, Dış Ticaret Satış ve Pazarlama Yöneticisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Alımın yapılacağı şehirde ikamet etmek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, müşteri ve kalite odaklı çalışma prensibine sahip olmak, dinamik güler yüzlü ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek. Bankanın personel alım sürecinde güvenlik soruşturmasına takılmayacak kişiler başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını elektronik ortamda yapmaları gereklidir. Başvurular Kariyer.net üzerinden kayıt işlemi ve ilgili ilan için CV gönderme yöntemi yapılmaktadır. Eğer banka bilgilerinizi ncelediğinde ve başvurunuzu onayladığında sizlere dönüş yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki paylaşacğaımız bağlantıyı tarayıcıya kopyalarak ditekt olarak başvuru sayfasına ulaşablirler.

Kopyalacak Bağlantı: https://www.kariyer.net/firma-profil/akbank-11195-1299

Editör: TE Bilisim