Türkiye’nin önde gelen bankalarından bir tanesi olan Akbank en az lise mezunu eğitim düzeyine sahip bankacı alımları yapacak. Bilindiği gibi Türkiye genelinde il ve ilçelerde şubeleri bulunan 30'dan fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Bu Bankalardan Akbank personel alımlarında yoğun ilgi ile karşı ile karşılaşıyor. Yeni iş arayışında bulunan ve iş değiştirmek isteyen adaylar için açıklanan ilanların detaylarını aktarıyoruz. 30 farklı ilan detaylarında hangi kadrolarda alım yapılacak?

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Kocaeli, İstanbul Avrupa ve Asya yakasında bulunan şubelerde görev almak üzere .Net yazılım uzmanları, çağrı merkezi BT iş Analisti, Fraud İzleme ve Tespit Yetkilisi, Network Yönetimi Uzmanı, Strateji Yöneticisi, Strateji Yönetcisi yardımcısı, Dış Ticaret Ürün Yöneticisi, İngilizce bilen çağrı merkezi yöneticisi, gişe yetkilisi, 1e1 segment özel müşteri temsilcisi, bilgi güvenliği siber güvenlik yetkilisi, BT Ortakman sistem yöneticisi, siber güvenlik olay müdahale personeli, server işletim uzmanı pozisyonlarında alımlar yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI,

Özel Bankaların açmış olduğu ilan başvuru yapmak isteyen adayları ilgili ilan detaylarını inceleyen başvuru şartlarına uygun olan ilanlara başvuru yapabilirler. Teknik kadrodaki alımlar, bankacı alımları ve yönetici pozisyonundaki alımlar için aşağıdaki bağlantıyı yeni bir tarayıcıdan açarak başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

Başvuru için: https://goo.gl/JuyH83

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim