Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Akbank açık pozisyonlarına memur alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Akbank memur alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan ilanlara bakıldığında Akbank'ın 55 pozisyon için memur alımı yaptığı görülmektedir. Adayların ilgili pozisyonlara müracaat edebilmek için en az lise mezunu olması gerekmektedir. Peki Akbank hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapıyor. Detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: Akbank

Açık Pozisyon Sayısı: 55

En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Akbank en az lise mezunu olmak üzere toplam 55 kişilik personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Mevsimlik Asistan
Gişe Yetkilisi
Çağrı Merkezi Yetkilisi
Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Bilgi Teknolojileri Müfettişi
Gişe Yetkilisi - Engelli 
Çağrı Merkezi Yetkilisi - Engelli 
Sızma Testi Uzmanı/Kıdemli Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere Akbank çok sayıda farklı pozisyon için 55 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki Akbank 55 banka memuru alımına nasıl müracaat edebilir. Akbank tarafından ilan edilmiş olan pozisyonlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli pozisyonlar için aranmakta olan şartların ne olduğu hakkında bilgi edinmesi ve uygun gördüğü pozisyonlar için adayların aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/ve6575
DİĞER BANKA İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim