Bankacılık sektöründe bir dev olan Akbank bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda banka personeli alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 52 farklı iş ilanı ile Türkite genelinde yapılacak. Uzun süredir ilan yayımlayan Akbank son zamanlarda 2020 yılı girmesi ile birlikte istihdam gücünü arttırmaya karar aldı ve 52 açık iş ilanı yayımladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank iş ilanlarına göre, Öğrneci, Yeni Mezun, Tecrübeli, Tecrübesiz, Profesyonel, Kadın Erkek adaylar banka personeli alımı ilanlarına başvuru yapabilecekler. Ayrıca en önemlisi adayların belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Akbank 52 iş ilanı ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde alımlar Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret, Şubelere, Teknoloji Geliştirme ve yazılım departmanlarına yapılacak. Kadrolar ise, Pazarlama İletişimi Yöneticisi, Kredi Analiz Yöneticisi, Ödeme Sistemleri İş Analisti, Uygulama Geliştirme Uzmanı, Dijital Bankacılık, Engelli genel Başvuru, Yarı Zamanlı Gişe Görevlisi, Değişim yönetimi Uzmanı, Birebir Bankacılık Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Siber Güvenlik Analist, Müfettiş, İç Kontrol Uzmanı, Güvenlik Mühendisi, İOS Yazılım Uzmanı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Gişe Görevlisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi gibi pozisyonlarda personel alımı yapılacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Akbank bünyesine alımı yapacağı yukarıdaki nitelikler için adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılack pozisyon için ilgili özel nitelikleri taşıyor olmak, En Az lise mezunu olmakla birlikte, Ön Lisans ve Lisans mezunu olunması gerekmektedir.

Ayrıca erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Banka tarafından açılan sınavlara katılmış ve elenmemiş olmak gibi nitelikler aranacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İlgili ilanlar Akbank Resmi İş İlanı sayfasında yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını İnternet ortamında gerçekleştirecek olup tüm istenen veraklar ve formlar İnternet aracılığı ile dolrulacaktır.

Başvurular https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster adresi üzerinden yapılacaktır. Söz konusu adreste adaylara açok iş pozisyonları çıkarak başvuru niteliklerine göre ilanların detayları üzerinden BAŞVUR butonuna tıklayarak başvuru işlemlerini başlatmış olacaklardır.