Akbank geçmişi ile şimdiki hali ile çok başarılı bir banka olup yoluna son hızla devam ediyor. Akbank 1948 yılında ilk olarak Adana'da kurulmuş olup pamuk üreticilerine hizmet vermekteydi. Aslında adı da buradan gelmiş. Yaklaşık 94 milyar dolar seviyesindeki aktif büyüklüğü ile Ülke genelinde yüzlerce şubesi ile bizlere hizmet vermektedir.

Akbank açmış olduğu şubelere ve mevcut bulunan şubelerde personel ihtiyacı duymakta ve bu yönde farklı 32 iş ilanı ile ilanları yayımlamıştır. Peki sizde böylesine büyük bir Banka ile çalışıp halka hizmet etmeye ne dersiniz? öyleyse bizde İşin Olsa ekibi olarak Akbank alımları hakkında sizleri bilgilendirecek ve başvuru yapmanızı sağlayacağız.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Akbank bünyesine farklı pozisyonlarda personel alacak. Alım pozisyonlar farklı pozisyonlarda 32 iş ilanı bulunuyor. Bu ilanlara başvuru yapacak adaylar öncelikle belirlenen nitelikleri taşımaları gereklidir. Aşağıda sizler için hazırladığımız tabloda alım yapılacak iş ilanları pozisyonlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu pozisyonları Akbank kariyer sitesinden de görebilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akbank personel alımları bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Bu bağlamda en az lise mezunu banka personeli alımı yapılacak. Lise mezunu alım pozisyonu ise engelli gelen başvuru ve Akbak genel başvuru olarak belirlenmiştir. Diğer pozisyonlar için adayların Üniversite mezunu veya Üniversite öğrencisi olmaları gerekmektedir. Ayrıca yüksek lisans mezunu veya öğrencileri doktora öğrencileri falan da başvuru yapabilecekler.

Ayrıca adayların çalışma şekli Sürekli / Tam Zamanlı olarak yapılacak olup tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca bunlar dışında adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 30 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir sicil kaydı veya arşivi olmamak, Diksiyonu düzgün olmak, Müşterilere her zaman güler yüzlü olmak, Müşteri odaklı olmak gibi nitelikler aranıyor.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER?

Akbank Türkiye genelinde bir çok şehirde banka personeli almakta. Ancak 32 iş ilanını kapsayan en çok alım yapılacak şehirler; İstanbul ( Avrupa ve Asya ), Kocaeli, İzmir, Trabzon, Bursa, Balıkesir illerinde bulunan genel müdürlüklere veya şubelere personel alınacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Adylar başvurularını Akbank resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştireceklerdir. Akbankın sadece kariyer alanında açmış olduğu internet sitesi sayesinde iş arama ve kolayca pozisyonu bulma opsiyonları bulunuyor. Akbank iş başvurusu sayfasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcınıza kopyalayabilir ve ilanlara ulaşarak başvuru yapabilirsiniz.

Akbank İş İlanları Sayfası: https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster