Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında bulunan Akbank Türkiye genelindeki şubelerindeki personel eksikliğinin giderilmesi için çok sayıda banka personel alımı yapacağını duyuruldu.

Bilindiği gibi kamu ve özel banka olarak 81 il merkezinde ve 900 ilçe genelindeki şubeleri bulunan 30'dan fazla banka kuruluşu faaliyet gösteriyor. Kamu ve özel bankaların kadrolarındaki eksiklerin giderilmesi için yeni bankacı alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Yeni duyurulan ilana göre Akbank gişe yetkilisi, çağrı merkezi yetkilisi kadrolarında personel alımı yapacak.

13 FARKLI KADRODA BANKACI ALIMI;

2019 yılı Akbank personel alımlarında tam zamanlı olarak istihdam edilecek olan Genel Müdürlük alımlarda 4. levent ve Gebze’de bulunan Bankanın genel merkezlerinde yüzde kırk engelli raporu bulunan ve güncel raporunu görüşme sırasında beraber getiren adaylar arasından alımlar yapılacak. 2019 gişe yetkilisi alımlarında tam zamanlı engelli kadrosunda alımlar yapılacak. Adayların lise mezunu olmaların bankacılık alanında yetkinliği bulunması istenilmektedir. Bursa bölgesinde istihdam edilecek olan gişe yetkilisi alımlarında ise örgün Lisans mezunu olmak, müşteri ve kalite odaklı olmak, dinamik,  güler yüzlü personeller alınacak. Doğu Anadolu, güneydoğu Anadolu bölgesinde görevlendirilecek olan gişe personellerinin eğitim düzeyinde örgün lisans mezunu olmaları istenilmektedir.

Yarı zamanlı gişe görevlisi olarak çalışmak isteyen adaylar için örgün eğitim veren üniversitelerin 3. Ya da 4. sınıf öğrencilerinin haftada 2.5 saat toplamda 20 saat görevlendirilebilecekleri belirtildi. Adayların part time olarak görev alabileceği diğer alımlarda takım asistanı kadrosunda görev almak için örgün eğitim veren üniversitelerin 2. 3. ve 4. sınıf bölümlerinden mezun olmak, haftada 3 gün çalışmak, office programlarını kullanabilmek gerekmektedir.

Çağrı merkezi kadrosundaki alımlarda lisans ve ön lisans mezunu adaylar İstanbul Anadolu yakasında Kocaeli ilçesinde görevlendirilecekler.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/e7otgS

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA