Son zamanlarda en çok tercih edilen mesleklerinden biri olan gişe yetkilisi alımları ağustos itibari ile de devam ediyor. Bu kapsamda ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlarda6 farklı banka Kıbrıs ve İstanbul’daki şubelerinde görevlendirmek üzere gişe yetkilisi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Kariyer sitesi üzerinden yapılacak olan alımlara ilişkin detaylar ise şu şekilde yer aldı.

Alım Yapan Bankalar ve Başvuru Şartları

Akbank

Gişe Yetkilisi pozisyonunda alım yapacak olan bankalardan biri Akbank. Akbank tarafından yapılan alımda adayların Deneyimsiz adaylar için örgün eğitim veren üniversitelerin minimum 3., 4.sınıf öğrencisi olması bunun yanında deneyimli adaylar için üniversitelerin örgün lisans bölümlerinden mezun olma şartı aranmaktadır. Adaylar Haftada 2.5 gün toplam 20 saat çalışacaktır.

İlgili kadroya başvuru için: http://bit.ly/2k1vZnu

Burgan Bank

Alım yapacak olan bir diğer banka da Burgan Bank olup bankanın adaylardan sağlanmasını istediği şartlar arasında En az ön lisans, tercihen lisans mezunu olmak bankaların şube operasyon bölümünde en az 2 yıl deneyimli olma, Şubede yapılan tüm nakit işlemlerine hakim olma, kasa sayımı, kasa mutabakatı, gişe, nakit işlemleri, krediler ve dış ticaret konusunda bilgi sahibi, müşterek muhafaza kurallarına hakim, iletişim becerisi kuvvetli, Gaziantep'te ikamet eden, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak şartları bulunmaktadır.

İlgili başvuru için: http://bit.ly/2m2NYuv

HSBC Bank

Bankanın ilgili pozisyon için alımında ktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans Mezunu, iletişim becerileri kuvvetli, insan ilişkilerinde başarılı, dinamik, araştırmacı, analitik düşünme yeteneğine sahip, gelişmeye açık ve takım çalışmasına yatkın ve kurallara uygun iş yapmayı ilke edinmiş bireylerin başvurması istenmektedir.

İlgili başvuru için: http://bit.ly/2lBU5Wo

TEB Bankası

Türkiye’nin birçok yerinde şubesi bulunan TEB Bankası tarafından yapılacak olan alımda adaylar İstanbul, Sakarya ve İzmit’te görevlendirilecektir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar arasında en az ön lisans mezunu, İletişimi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek bireylerin başvurması istenmektedir.

İlgili başvuru için: http://bit.ly/30gcEPh

Kuveyttürk Bankası

Banka tarafından gerçekleştirilecek olan alımda adaylardan Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İİBF, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 20 aylık tecili olma şartı istenmektedir.

İlgili ilan için: http://bit.ly/2KstftR

Gişe yetkilisi olarak görev yapan personele 2 bin 200 ile 4 bin 200 arasında ücret ödenmekle birlikte detaylı bilgi için bakınız: https://www.isinolsa.com/maaslar/2019-banka-gise-personeli-maaslari-ne-kadar-h27521.html