Türkiye'nin önde gelen bankalarında gişe memuru olarak görev yapmak isteyen adaylar için yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Türkiye'de şubeleri bulunan 30'dan fazla banka bulunuyor. Bankaların çok sayıda personel açığını gidermek için zaman zaman personel alımı yapılıyor. Yeni yayımlanan personel alım ilanına göre Gişe yetkilisi alımı yapılacak. Alımlarda hangi başvuru şartları istenilecek belli oldu.

GİŞE MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI;

Gişe yetkilisi alımlarında başvuru yapmak için bazı genel ve özel şartları taşıyor olmak gerekiyor. Bazı bankalarda özel şartlar farklılık gösteriyor. Genel şartlarda ise adayların ikna kabiliyeti yüksek, office programlarına hakim, erkek adayların askerliklerini tamamlamış yada ertelemiş, insan ilişkilerinde birebir görüşmelere yatkın, satış ve sonuç odaklı olabilen adayların başvuru yapabileceği belirtiliyor. 

HANGİ BANKALAR GİŞE MEMURU ALIMI YAPIYOR?

Gişe yetkilisi yardımcısı, gişe yetkilisi, şube işlem yetkilisi, part time gişe yetkilisi yardımcısı unvanları için Akbank, ING Banak, TEB, Creditwest bank, Yapıkredi Bankasına alım yapılacak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bankalar başvuruları kariyer ilan sitesi üzerinden alacak. Bazı başvurular bankaların insan kaynakları portalı üzerinden de yapılabilecek. Adayların başvurular için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açarak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru yapmak için: https://goo.gl/wkNNhH

Editör: TE Bilisim