Yeni Personel alımı ilanları yayımladı. Yayımlanan banka personel alımı ilanlarına göre farklı bankalara çok sayıda gişe görevlisi alımı yapılacak. İlanlar bankaların resmi internet siteleri üzerinde veya kariye sitesinde yayımlanmış olup, sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecekler.

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere alım yapacak bankalar hakkında detayları aktaracağız. Haberimizin içeriğinde başvuru şartlarına, alım yapacak bankalara ve ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

TAM VE YARI ZAMANLI GİŞE YETKİLİSİ ALIMI YAPAN BANKALAR:

Yayımlanmış olan Banka Personel Alımları ilanlarına göre farklı bankalar Gişe Görevlisi Alımı yapacak. Bu doğrultuda Akbank yarı Zamanlı ve Tam Zamanlı göre görevlisi alacak. Bunun dışında Burgan bank, Fibabanka, HSBC Bank ve Türkiye Finanas Katılım Bankası bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şehirlerde bulunan şubelerine gişe göevlisi alımı yapacaklar.

GİŞE GÖREVLİSİ GÖREVLERİ NEDİR?

Bankalarda görev alacak Gişe Görevlisi adayları, Nakit işlemlerinin kısa sürede, doğru ve eksiksiz yapılmasına yardımcı olmak, Şubede her türlü tahsilat ve tediye işlemlerini yerine getirir Kasa işlemi gerektiren mevduat hesaplarının açılış, işleyiş ve kapanışı ile ilgili bankacılık hizmetlerini gerçekleştirmekle sorumludurlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Gişe görevlisi olarak ilgili bankalara başvuru yapacak adayların mutlaka aşağıdaki nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 
  • Müşteri ve çözüm odakli yaklaşımı benimsemiş,
  • İletişim becerisi yüksek,
  • Sözlü ve yazılı iletişim sağlayabilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, dinamik, araştırmacı, analitik düşünme yeteneğine sahip, 
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl tecilli,
  • Satış Odaklı,
  • Üniversitelerin en az iki ve en az dört yıllık bölümlerinden mezun olmuş olmak,
  • Günlük nakit, kasa ve ATM işlemlerini yürütebilecek,
  • Yarı Zamanlı alım için Haftada 2.5 gün toplam 20 saat çalışabilecek ve Deneyimsiz adaylar için örgün eğitim veren üniversitelerin minimum 3., 4.sınıf öğrencisi olmak,
  • 30 Yaşından büyük olmamak,

BAŞVURULAR:

Bankaların gişe görevlisi alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını İnternet ortamında gerçekleştirmeleri gereklidir. Şubelere veya Müdürlüklere yapılacak herhangi başvuru kabul edilmeyecektir. Ayrıca alım yapılacak illeri ve ilanların detaylarını aşağıda sizlerle paylaşacğaımız bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz. Başvurular sadece başvuru tarihleri içerisinde alınacaktır.

BANKA PERSONELİ ALIMI İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. TIKLA VE KATIL

Gişe Görevlisi Alımı ilanlarına başvuru için: https://www.kariyer.net/is-ilanlari/gise+yetkilisi

Editör: TE Bilisim