Ülkemizde faaliyet gösteren bankaların mart sonu itibariyle personel alımları devam ederken bu süreçte farklı kadrolarda alımlar gerçekleştiriliyor. İlgili kariyer sitesinde yayınlanan yeni ilanlarda ise 4 banka tarafından farklı kadrolarda alımlar yapılacaktır. İşte alım yapan bankalar ve alım yapılan kadrolara ilişkin detaylar.

Türk Bankası – Müfettiş Yardımcısı

Türk Bankası tarafından Kuzey Kıbrıs’ta istihdam edilmek üzer gerçekleştirilecek alımda Yetkili Müfettiş Yardımcısı / Müfettiş Yardımcısı pozisyonda alım gerçekleştirilecektir.

Adayların Üniversite lisans derecesi olması, İç Denetim alanında 2 yıl tecrübesi bulunması, Çok iyi derecede İngilizce bilgisi olması, Dikkatli ve özenli çalışma becerisine sahip olması şartları yer almaktadır.

Türkiye Finans Katılım Bankası – Müfettiş Yardımcısı

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından Bilgi Sistemleri Müfettişi/Müfettiş Yardımcısı kadrosunda alım yapılacaktır. Adayların sağlaması gereken başvuru şartları şu şekildedir:

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği ve benzeri bölümlerinden mezun,BS Denetimi konusunda en az 1 yıl tecrübe sahibi,İyi derecede İngilizce bilen,Tercihen CISA, CISM vb. sertifikalara sahip olması şeklindedir.

AnadoluBank – Uzman Yardımcısı

Banka tarafından Hazine Uzman Yardımcısı kadrosuna alım yapılacak olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında Üniversitelerin Mühendislik, Matematik, İstatistik, Ekonomi ve İşletme bölümlerinden mezun, Yeni mezun ya da Banka ve aracı kurum hazinelerinde en fazla 2 yıl tecrübeli, İyi düzeyde türev ürün, finansal matematik ve hazine bilgisi olan, Tercihen Pyhton, Visual Basic, R gibi yazılım dilleriyle ilgili bilgi sahibi,MS Office uygulamalarına hakim, ileri seviyede Excel kullanabilen,İyi seviyede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi olan şeklindedir.

ŞekerBank – Uzman Yardımcısı

Banka tarafından yapılacak olan alımda adaylar Uyum Uzmanı / Uzman Yardımcısı olarak görev yapacaktır. Başvuru şartları ise Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik veya ilgili alanlarından mezun,Tercihen bankacılık ve/veya finans sektöründe maksimum 2 yıl deneyimli, İleri derecede İngilizce bilgisine sahip,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak şeklindedir.

Editör: TE Bilisim