Nisan 2020 itibari ile bankaları personel alımları da devam ediyor. Bu doğrultuda yayınlanan yeni ilanlarda 4 banka tarafından gişe yetkilisi alımı yapılacağı açıklanmış olup ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlara başvurmak isteyenler için başvuru şartları ve diğer detaylar şu şekildedir.

Odea Bank

Bankanın yayınlamış olduğu gişe yetkilisi alımında adaylar Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)’da istihdam edilecektir. Adayların Üniversitelerin Örgün 4 yıllık Lisans bölümlerinden mezun,Sorumluluk bilinci yüksek,İnsan İlişkileri güçlü, güler yüzlü ve kolay iletişim kurabilen, prezantabl,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştirme eğiliminde olan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecili olan,Tercihen en az 2 yıl bankacılık tecrübesi olan,Tercihen İngilizce bilgisine sahip olması istenmektedir.

Başvuru için: https://bit.ly/2wNIjOO

Yapı Kredi Bankası

İlgili banka Balıkesir(Bandırma, Erdek), Giresun(Espiye), Rize(Ardeşen), Trabzon(Of) il ve ilçelerinde gişe yetkilisi alımı yapacak olup adayların İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans mezunu,Yetiştirilmek üzere deneyimsiz veya maksimum 1 yıl bankacılık deneyimi olanMüşteri ilişkileri konusunda kendine güvenen, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli olma şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvuru için: https://bit.ly/2xH6UVz

Türkiye Finans Katılım Bankası

Banka Şanlıurfa için Gezici Gişe Yetkili Yardımcısı alımı yapacak olup adayların Üniversitelerin ilgili, Örgün 4 yıllık Lisans bölümlerinden mezun,Seyahat engeli olmayan, bankanın tüm şubelerinde görev alabilecek olması şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru için: https://bit.ly/2UT2S4h

Burgan Bank

İstanbul’da dönemsel gişe yetkilisi alımı yapacak olan banka, En az ön lisans, tercihen lisans mezunu,Bankaların şube operasyon bölümünde en az 2 yıl deneyimli, Şubede yapılan tüm nakit işlemlerine hakim, Kasa sayımı, kasa mutabakatı, gişe, nakit işlemleri, krediler ve dış ticaret konusunda bilgi sahibi, İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru için: https://bit.ly/2UXbyGC

Editör: TE Bilisim