Bankalar personel alımı ilanı yayımladılar. Bu kapsamda 4 Banka tarafından yayımlanan ilanlara göre en az 4000 TL Maaş İle Banka Personeli Alımı yapacak. Alımlar 4 farklı bankaya Gişe Yetkilisi kadrosunda yapılacak.

Banka personel alımı ilanları son zamanda ilgi gören meslekler arasında yer almaya devam ediyor. Özellikle Gişe yetkilisi alımları için yüksek sayıda başvuru yapılıyor. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere hala başvuru devam eden ve Gişe Yetkilisi alımı ilanı yayımlamış olan bankaların ilanlarını paylaşacağız.

Hangi Bankalar Gişe Yetkilisi Alım İlanı Yayımladı?

Çeştli kariyer adresleri üzerinde yayımlanan ilanlara göre 4 farklı banka Gişe Yetkilisi ( Gişe Memuru ) alımı yapacak. Bu yönde alımlar, HSBC, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Burgan Bank, Aktif Bank için alım yapılacak.

Gişe Yetkilisi Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

4 banka tarafından yayımlanan ilanlara göre Gişe Yetkilisi alımları için adayların aşağıdaki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde adaylardan,

Adaylardan, Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İİBF bölümlerinden mezun, Tercihen İngilizce bilmek, Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 20 aylık tecili olan, Müşteri ve başarı odaklı, Takım çalışmasına yatkın, Etkin iletişim becerilerine sahip, Planlama ve organizasyon becerisi yüksek, Analitik düşünen, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, Alım Yapılacak illerde ikamet ediyor olmak, şartları aranacak.

Banka Gişe Yetkilisi Maaşları Ne Kadar?

Banka Gişe Yetkilisi maaşları aslında tecrübe ve bankaya göre farklılık göstermektedir. Sabit bir maaşı olmaması ile birlikte en düşük Gişe Yetkilisi maaşları 3500 ve en yüksek Gişe yetkilisi maaşları 5000 TL civarındadır.

Gişe Yetkilisi Görevleri nedir?

Bankalarda görev yapacak olan Gişe Yetkilisi alımları için adaylardan, Cari ve Katılma Hesabı müşterilerinin işlemlerini (para yatırma, para çekme, havale, EFT, vb.) gerçekleştirmek, Çek ve senet tahsilatlarını yapmak, Fatura tahsilat işlemlerini yapmak, Döviz alım ve satım işlemlerini gerçekleştirmek gibi nitelikler aranacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Bankaların Gişe Yetkilisi alımları için başvurular Elektronik ortamda yapılacak. Bu yönde İlanlar kariyer adresi üzerinde yayımlanmış olup Üyelik oluşturarak CV gönderebilirsiniz. Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/33fJ0Nu

Editör: TE Bilisim