Türkiye Geneli Bankalar personel alımı ilanı yayımladı. 2022 yılı içerisinde belirli aralıklarla ilan yayımlayan bankalar Koronavirüs etkisi azalmaya başladığından ve bazı kısıtlamaların kaldırılmasından sonra yeni personel alımı ilanları yayımladılar. Farklı kontenjanlarda personel ve aynı zamanda Memur alımı yapılıyor.

Bildiğiniz gibi Ülkemizde milyonlarca genç işsiz ve Bir çok kişiye Banka'da çalışmak oldukça cazip geliyor ve Bankaların dolgun maaşları ile genlerimizin hayatı kolaylaşıyor. Bu kapsamda 2022 yılı Banka Personeli alımı ilanlarını sizler için derledik. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimiz sayesinde Aktif ilanı bulunan tüm bankaları bir ekrana topladık. Bu kapsamda tek sayfa üzerinden 2022 Personel Alımı ilanlarına ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

2022 Yılı Banka İş İlanlarına Başvuru Şartları Nelerdir?

Banka personel alımı ilanlarına başvuru için adayların en az Lise mezunu olmaları gereklidir. 31 Banka personel alımı şartlar ve listesi şöyle:

  • İyi derecede MS Office kullanabilen,
  • Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, zaman yönetimi becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Sağlık açısından görevini yerine getirmesine herhangi bir sağlık problemi olmamak,
  • Her zaman müşteri memnuniyetini düşünmek,
  • Güler yüzlü olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Her daim müşteri memnuniyetine önem veren kişilik sahibi olmak,
  • Örgün eğitimini Bankanın belirttiği alanlarda tamamlamış olmak,

şartları aranacak.

31 Banka Personel Alımı İş Başvuru Sayfası ve Detayları:

Ülkemizde bulunan farklı bankalar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere ilan yayımladılar. Farklı kadrolarda Banka Personeli Alımı yapılacak olup aşağıdaki ilanları inceleyebilirsiniz. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde ilanların detaylarını ve başvuru ekranlarını paylaşıyoruz. Başvuru ekranı için ise haberin sonundaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Bu kapsamda aşağıdaki ilanlara göre ülkemizdeki, Mevduat Bankalar, Kalkınma ve Yatırım Bankaları, katılım Bankaları ve TMSF Bünyesindeki Bankalara ulaşabilirsiniz.

Akbank Personel Alımı İş İlanları:

Ülkemizde bünyesine en çok Personel alımı yapan bankalardan olan Akbank pandemi sürecinin bitmesi ile birlikte 150 den fazla açık iş ilanı ile farklı kadrolarda en az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapacak. Ayrıca yayımladığı ilanlar ile Tecrübeli, Tecrübesiz ve Öğrenci personel alımı yapacak.

Akbank İş Başvuru Sayfası: kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

Alternatif Bank Personel İş İlanları:

Alterbatifbank bünyesine 20 farklı alanda Yönetmen alımı yapacak. Lisans mezunu adaylardan ve tecrübeli adaylardan başvuru alınacağı açıklandı. Resmi İnternet adresi üzerinde ve kariyer nette yayımladığı ilanlar ile çok sayıda personel alımı yapılacak.

Alternatif Bank İş Başvuru Sayfası: https://www.alternatifbank.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari/ailemize-katilmak-istermisiniz

Anadolubank Personel Eleman Alımı İlanları:

Anadolubank bünyesine, en az Ön lisans mezunı adaylar içerisinden tecrübeli veya tecrübesiz personel alımları gerçekleştirecek. Alımlar, Yazılım geliştirme uzmanı, Hazine Uzmanı, Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi, Uzman, Yönetici gibi kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek.

Anadolubank İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/anadolubank-3037-22380

Arap Türk Bankası İş İlanları:

Az sayıda personel alımı gerçekleştiren banka sadece İstanbul'da olmak üzere 2 alanda personel alınacak. Alımlar, Şube Kurumsal ve Ticari Portföy Yönetimi ile Sistem uzmanı kadrosunda alım yapılacak.

Arap Türk Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/a-t-bank-1615-6746

Burgan Bank Personel Alımı Açık İş İlanları:

Burgan Bank 2022 yılı yayımladığı ilanlar ile bünyesine 40 farklı alanda personel alımı gerçekleştirecek. Tecrübeli veya Tecrübesiz adaylardan olmak üzere Yönetici, Muhasebe yetkilisi, Uzman gibi çeşitli kadrolarda personel alımları gerçekleştirilecek.

Burgan Bank İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/burgan-bank-turkiye-17959-8735

DenizBank Personel Alımı İş İlanları:

Denizbank Türkiye genel, farklı şube ve müdürlüklerinde görevlendirmek üzere Yönetim yetkilisi, Uzman gibi farklı alanlarda en az 50 farklı iş ilanı ile personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Türkiye geneli farklı şubelerine yapılmaktadır.

DenizBank iş Başvuru sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/denizbank-2494-16410

Fibabanka Personel İş İlanları:

Fibabanka 13 farklı alanda olmak üzere Tecrübeli veya Tecrübesiz adaylar içerisiden çeşirtli alanlarda Lisans mezunu personel alacak.

Fibabanka iş başvuru sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/fibabanka-as-profil-4288-40309

HSBC İş İlanları Sayfası:

HSBC bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 8 iş ilanı ile Gişe yetkilisi, Stajyer, Engelli personel, Yönetim Uzmanı gibi alanlarda personel alımları gerçekleştirilecek.

HSBC İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/hsbc-3937-28820

İNG Bank Personel İş İlanları:

Bankaya farklı kadrolarda olmak üzere Yönetici, Danışman, Bilişim Personeli gibi alanlarda personel alımı yapılacak. Alımlar ağırlıklı olarak İstanbul'da yapılsa da İzmir ve diğer illerde de personel alımları yapılacak.

İNG Bank İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/ing-turkiye-19589-10526

Odea Bank İş İlanı Başvurusu:

Banka bünyesine genel başvuru ilanı ile başvuru alıyor. Başvuru havuzuna toplanan başvurular ileride kullanılmak üzere inceleniyor.

Odea Bank İş Başvuru Sayfası: https://www.odeabank.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari/odeabankta-kariyer

QNB Finanasbank Personel Alımı İş İlanları:

QNB Finanasbank en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden Türkiye Geneli farklı şehirlerde personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar, Satış Temsilcisi, genel Başvuru, Müşteri Danışmanı, Tele Satış Temsilcisi gibi kadrolarda banka personeli alımı yapılacak.

QNB Finanasbank İş Başvuru Sayfası: www.yenibiris.com/firma/qnb-finansbank/is-ilanlari/7227

Şekerbank Personel İş İlanları:

Şekerbank Türkiye genelli farklı şehirlerde personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanmış olan personel alımı iş ilanlarına göre Müşteri Temsilcisi, Operasyon Yöneticisi, gibi tecrübe gerektiren alanlarda farklı şubelere personel alımı yapacak.

Şekerbank İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/sekerbank-1466-5108

Ziraat Bankası Personel Memur Alımı İş İlanları:

Ziraat Bankası farklı aralıklarda personel ve memur alımı iş ilanları yayımlıyor. Alımlar, Müfettiş Yardımcısı, Uzman yardımcısı, Servis Görevlisi gibi kadrolarda banka personel alımı yapılıyor.

Ziraat Bankası İş Başvuru Sayfası: www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar

Turkıshbank Personel Açık İş İlanları:

Turkıshbank 7 farklı alanda olmak üzere personel alımı yapacak. Alımlar İstanbul, Ankara, İzmir illerinde olmak üzere Hazine alanında personel alımları yapılacak.

Turkıshbank İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/turkishbank-a-s-9275-34153

TURKLANDBANK İş İlanları:

Banka 6 farklı iş ilanı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İstanbul'da bulunan şubesine personel alımı yapacak. Alımlar Uzman kadrosunda tecrübeli adaylardan yapılacak.

TurklandBank İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/turklandbank-1319-3491

Türk Ekonomi Bankası Personel Alımı İş İlanları:

TEB Personel alımları 122 farklı iş ilanı ile gerçekleştirilecek. Ayrıca resmi İnternet adresi üzerinde de ilanlar yayımlanmış olup başvurular Müşteri Temsilcisi, Raporlama Uzmanı, Genel başvuru gibi alanlarda alınacak.

TEB - Türk Ekonomi Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/teb-turk-ekonomi-bankasi-1126-1370

Garanti BBVA Personel Eleman İş İlanları:

Garanti BBVA personel alımları Sezonluk ve Daimi olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda alımlar Müşteri Danışmanı, Müşteri Temsilcisi gibi alanlarda yapılacak.

Garanti BBVA İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bbva-5100-29983 VEYA kariyer.garantibbva.com.tr/Public/Announcement.aspx?GroupID=3

Türkiye Halk Bankası Memur Personel İş İlanları:

Halk Bankası bünyesine farklı alanlarda Memur Alımı ve personel alımı gerçekleştiriyor. Aralıklarla ilan yayımlayan Banka kariyer başvuru sayfası aşağıda.

Halk Bankası İş Başvuru Sayfası: kariyer.halkbank.com.tr/

İş Bankası Personel ve Memur Alımı İş İlanları:

İş Bankası çeşitli pozisyonlar ile Memur ve personel kadrolarında alım faaliyetlerine Türkiye Geneli Şubeler ve genel müdürlükler üzerinden devam ediyor. Onlarca farklı iş ilanı sayfası aşağıdadır.

İş Bankası İş Başvuru Sayfası: https://ik.isbank.com.tr/

Türkiye Vakıflar Bankası Memur Alımı İş İlanı:

Vakıfbank bünyesine Anadolu Üniversitesi üzerinden Memur alımı yapacağını yayımladı. 2022 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Giriş sınavı ile memur alımı gerçekleştirilecek.

Türkiye Vakıflar Bankası İş Başvuru Sayfası: www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/vakiflar-bankasi-2022-yili-memur-alimi-ilani-ve-kilavuzu-yayimlandi-h41801.html

Yapı Kredi Bankası Personel Başvuru İş İlanları:

Yapı Kredi personel alımları 30 fakrlı iş ilanı ile gerçekleştirilecek. Yayımlanmış olan ilanlara göre alımlar farklı şehirlerde gerçekleştiriliyor. Buna göre alımlar, Yazılım Mühendisi, Satış yetkilisi, Uzman, Yönetici gibi kadrolarda gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/yapi-kredi-2108-12166

Aktif Yatırım Bankası Personel İş İlanları:

Banka İstanbul'daki Banka şubeleri ve Genel Müdürlüğünde olmak üzere Deneyimli adaylardan Uzman, Yönetici, Satış Uzmanı gibi alanlarda personel alımları yapılacak.

Aktif Yatırım Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/aktif-yatirim-bankasi-a-s-26490-18116

İller Bankası İş İlanları:

İl Bank Devlet bankası olmakla birlikte memur alımları gerçekleştiriyor. 2022 yılı İl Bank personel alımı ilanları aşağıdaki kadrolarda yapılacak.

İller Bankası İş Başvuru Sayfası: www.ilbank.gov.tr/sayfa/sinav-ilanlari/61/33

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Personel İş İlanları:

Kalkınma Bankası 6 farklı alanda olmak üzere personel alımı yapacak. Alımlar, Bilgi Teknolojileri Müfettişi-Müfettiş Yardımcısı, Java Yazılım Uzmanı (Full Stack Developer), Proje Mühendisi Sektörel Araştırmalar Yönetici Yardımcısı, Satın Alma Uzmanı / Uzman Yardımcısı gibi kadrolarda yapılacak.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası İş Başvuru Sayfası: www.isinolsa.com/banka-personel-alimi/kalkinma-bankasi-2022-yili-kpss-siz-memur-ve-personel-alimi-h41479.html

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Personel Eleman İş İlanları:

Banka aralıklarla ilan yayımlamakla birlikte yabancı dilde personel alımları yapılıyor.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası iş başvuru sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/turkiye-sinai-kalkinma-bankasi-a-s-12435-2662

Birleşik Fon Bankası Personel Alımı İş İlanları:

Banka CV ile Online başvuru üzerinden ihtiyaç doğrultusunda personel alımı gerçekleştiriyor.

Birleşik Fon Bankası İş Başvuru Sayfası: www.birlesikfonbankasi.com.tr/Fonbank/Prog/CV/CvGirisi/CVEdit.asp

Kuveyt Türk Katılım Bankası Personel Alımı İş İlanları:

Kuveyt Türk Katılım Bankasına çeşitli kadrolarda personel alımları yapılıyor. Bu kapsamda Mühendis, Gişe Yetkilisi, Mimar, Uzman yardımcısı gibi farklı alanlarda 25 iş ilanı ile Yüzlerce personel alımı Türkiye genelinde farklı şehirlerde gerçekleştirilecek.

Kuveyt Türk Katılım Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/kuveyt-turk-katilim-bankasi-2047-11495

Albaraka Türk Katılım Bankası Personel İş İlanları:

Albaraka Türk Katılım Bankası 10 farklı ilan yayımladı. En az lise mezunu Tüm Türkiye Genel başvuru, Güvenlik uzmanı, Uzman gibi kadrolarda personel alımları gerçekleştirilecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası İş Başvuru Sayfası: www.albaraka.com.tr/tr/hakkimizda/insan-kiymetleri/acik-pozisyonlar

Türkiye Emlak Katılım Bankası Personel İş İlanları:

Emlak Katılım Bankasına personel alımı için 40 a yakın iş ilanı yayımlanarak personel alımı yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara göre Memur ve personel kadrolarında alım yapılacak.

Türkiye Emlak Katılım Bankası İş Başvuru Sayfası: kariyer.emlakkatilim.com.tr/ilan/site.aspx

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel İş İlanları:

Bankaya 125 farklı iş ilanı yayımlanmış olup çok sayıda personel alımı yapılacağı bildirildi. Deneyimli Deneyimsiz en az lise mezunu yüzlerce personel alımı gerçekleştirilecek.

Türkiye Finans Katılım Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/turkiye-finans-katilim-bankasi-4594-29477

Vakıf Katılım Bankası Personel İş İlanları:

Vakıf Katılım bankasının ilanlarına göre Mimar, Bilişim Personeli, Uzman, İş Analisti gibi kadrolarda personel alımları yapılacak.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/vakif-katilim-106031-46624

Banka Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Bankaların personel alımı ilanlarına başvuru yapabilmek için yukarıda İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaştığımız bağlantıları kullanarak direk başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz. Başvuru için ilgili bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırdıktan sonra yeni sekmede açarak başvuru yapabilirsiniz. Başvurular sadece Elektronik ortamda yapılacak olup CV doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

YENİ BANKA PERSONEL ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

ÖZEL HABER / İZMİR - İŞİN OLSA

Kullanılması ve Aktif Bağlantı verilmeden haberin alınması sonucunda ilgili İnternet sitesi hakkında yasal işlem uyarı verilmeden başlatılacaktır.!!!

Editör: TE Bilisim