Ziraat Bankası 2022 yılı personel alımları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlar ile Ziraat Bankası iki farklı biriminde görevlendirmek üzere 180 Uzman Yardımcısı Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Banka tarafından yapılacak olan Sınav ile belirlenecek olup sınava katılma şartları ve sınav konuları hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

180 Uzman Yardımcısı Alan Dağılımı:

Ziraat Bankası tarafından gelmiş olan duyuru ile,

  • Ziraat Katılım Bankası 80 Uzman Yardımcısı,
  • Ziraat Teknoloji 100 Uzman Yardımcısı,

alımı yapacak.

Ziraat Teknoloji Uzman yardımcısı alımları Mühendislik alanlarından yapılacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı alımı için genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olmak gereklidir.

Ayrıca Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.şartı aranacak.

Ziraat Teknoloji uzman yardımcısı alımı için ise üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

Sınava Başvurular Devam Ediyor!

Ziraat Bankası personel alımı başvuruları 4 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Henüz başvuru yamamış olan adaylar başvurularını Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

Ayrıca başvuru için belirtilen 280 TL ücreti bankaya yatırmaları dahilinde sınava katılabileceklerdir.

Uzman Yardımcılığı Sınav Konuları Nedir?

Uzman Yardımcılığı sınavı 20 Şubat 2022 tarihi saat 10:00'da yapılacaktır.

80 uzman Yardımcısı alımı için, 

100 Uzman Yardımcısı Sınav Konuları:

Ziraat Teknoloji 100 Uzman Yardımcısı Alımı İlan Detayları

Ziraat Katılım Bankası 80 Uzman Yardımcısı Alımı İlan Detayları

Editör: TE Bilisim